ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αρκούδας και Πασάς στη λίστα της Νίκης

αρκούδας-και-πασάς-στη-λίστα-της-νίκης-463283

Νέα ονόματα στα υπ’ όψιν για τους κυανόλευκους – Από Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Ολοένα και ανεβαίνει η θερμοκρασία στις τάξεις της Νίκης Βόλου, με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο, όχι όμως μόνο λόγω καλοκαιριού αλλά και εξ’ αιτίας των μεταγραφικών κινήσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της SuperLeagueόσο το δυνατόν το συντομότερα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί επίσημες ανακοινώσεις να μην υπάρχουν μέχρι σήμερα, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει από Δευτέρα, οπότε και όλα τα ζητήματα που αφορούν τους κυανόλευκους και τη νέα εποχή στη Super League, να αρχίζουν να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Πρώτο θέμα στη λίστα του προέδρου Ανδρέα Πάτση αποτελεί φυσικά το «κλείσιμο» της συμφωνίας με τον Ολλανδό προπονητή Βίλιαν Φλουτ, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για λίγες μέρες και αναμένεται στο Βόλο από Δευτέρα, ώστε να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Ο 52χρονος τεχνικός αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης και βάσει των συζητήσεων που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές από την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα, το να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας είναι απλά θέμα χρόνου.

Βάσει των περιορισμών της μη αδειοδότησης οι κυανόλευκοι καλούνται να δημιουργήσουν μία νεανική ομάδα, με την ολλανδική σχολή προπονητών να αποτελεί μία από τις καλύτερες στον κόσμο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Αλλωστε στην καυνόλευκη ΠΑΕ, υπάρχει πλέον ένα πλάνο τριετίας και βάσει αυτού θα πορευτούν όλοι, από το σχεδιασμό στις ακαδημίες μέχρι και την υπογραφή των συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές.

Αρκούδας και Πασάς οι «νέοι»

Δύο ακόμη ονόματα ήρθαν να προστεθούν στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους κυανόλευκους και βρίσκονται στο ηλικιακό όριο των 24άρηδων. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Αρκούδας αλλά και ο Γιάννης Πασάς είναι οι δύο «νέοι» ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα των κυανόλευκων, που μεγαλώνει όσο περνούν οι μέρες.

Ο Χρήστος Αρκούδας γεννημένος στις 13/6/1990 (είχε γενέθλια χθες) ανήκε πέρυσι στο δυναμικό του Ατρομήτου, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος. Πριν τη μεταπήδησή του στο σύλλογο του Περιστερίου, ανήκε στην ομάδα της ΑΕΚ με την οποία γνώρισε τον υποβιβασμό από τη Super League, παίζοντας στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Με την «Ενωση» είχε 13 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία, ενώ νωρίτερα είχε παίξει τέσσερις σεζόν με την ομάδα της Καλλιθέας και μία με την ομάδα της Θήβας.

Αυτό που προβληματίζει όμως είναι ότι στη διάρκεια της σεζόν που πέρασε, δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε σε μία επίσημη αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.

Οσον αφορά τον Γιάννη Πασά που παίζει στη θέση του επιθετικού, έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου του 1990 και με ύψος 1,84εκ. αγωνίστηκε φέτος σε 13 παιχνίδια της SuperLeague, έχοντας πετύχει και ένα τέρμα με την ομάδα του Παναιτωλικού στην οποία ανήκε από το 2008.

Γεωργακόπουλος: «Απομένουν τα τυπικά»

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που η Νίκη Βόλου έχει «κλεισμένο» για τη συνέχεια και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού είναι ο 22χρονος πορτιέρο Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του χθες σε ραδιόφωνο της Αρκαδίας, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της Νίκης Βόλου, σχολιάζοντας σχετικά: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και πλέον απομένουν τυπικά θέματα για να πάω εκεί (Νίκη Βόλου) δανεικός. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο δανεισμός θα είναι μια ευκαιρία για μένα να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να γυρίσω στην ομάδα πιο δυνατός και σίγουρα πιο έτοιμος, ώστε να καταφέρω να αγωνιστώ στην ομάδα που ανήκω. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Σε αυτή τη φάση, εμένα η Νίκη με καλύπτει και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Προτάθηκε και ο Μαρινάκης

Μετά τις περιπτώσεις του Αλέξανδρου Μουζακίτη και Νίκου Γιαννιτσάνη, και την κρούση που έκανε η Νίκη Βόλου για τους δύο ποδοσφαιριστές, οι κυανόλευκοι εξετάζουν και την περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες και η Κέρκυρα ενδιαφέρεται για το νεαρό. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συζήτησαν με τον 21χρονο δεξιό οπισθοφύλακα το ενδεχόμενο μετακίνησής του με τη μορφή δανεισμού στη Νίκη Βόλου ή στους Φαίακες, με το νεαρό να μην εμφανίζεται αρνητικός. Ο Μαρινάκης, που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, φορώντας τη φανέλα του τριφυλλιού.

Καμπάνα σε Ζαλαώρα

Με δίμηνο αποκλεισμό, από τους αγωνιστικούς χώρους, τιμωρήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων των κυανόλευκων, Γιάννης Ζαλαώρας, για τη συμπεριφορά του στον παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Παράλληλα στην κυανόλευκη ΠΑΕ επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 1700 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή της Football League.

Συγκεκριμένα: «Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α) της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά των Ζ. ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ(φροντιστής), Χ. ΤΖΙΤΖΟΥ(υπ. Ασφαλείας), Ι. ΖΑΛΑΩΡΑ(διερμηνέας) και β) του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων(300) ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ι. ΖΑΛΑΩΡΑ. Επέβαλε στους Ζ. ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟ , Χ. ΤΖΙΤΖΟ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Επέβαλε στον Ι. ΖΑΛΑΩΡΑ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους επί δυο (2) μήνες(αγώνας της 7-5-2014 με ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ)

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500)ευρώ. Απήλλαξε τον Ι. ΝΟΤΑΡΑ(γιατρός) της αποδιδόμενης κατηγορίας. Απήλλαξε τον Κ. ΒΕΛΙΤΖΕΛΟ της αποδιδόμενης κατηγορίας(αγώνας της 11-5-2014 με ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937)

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300)ευρώ. Επέβαλε στον Χ. ΤΖΙΤΖΟ(Υπ. ασφαλείας) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (αγώνας της 23-4-2014 με ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου