ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διαγωνισμός φαγητού διοργανώνεται στη Σκιάθο

διαγωνισμός-φαγητού-διοργανώνεται-σ-607506

Διαγωνισμό φαγητού διοργανώνει για τρίτη χρονιά η «Πράσινη αλεπού» στη Σκιάθο,έχοντας ως βασικό στόχο να καταστήσει ευρύτερα γνωστό το έργο της, στην τοπική κοινωνία. Ο διαγωνισμός κρύου πιάτου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου από τις 12 – 3 μ.μ. στο Μπούρτζι (λαιμός) και περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τηγανητό γαύρο, ούζο, κρασί, πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους νικητές.

Ο δραστήριος Σύλλογος, που υλοποιεί πολύ σημαντικό έργο στο πεδίο της ανακύκλωσης, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους κατοίκους της Σκιάθου, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη στήριξης της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης που έχει δημιουργηθεί πριν από τρεις μήνες.

Οπως αναφέρει στο σημείο αυτό η κ. Γκάμπυ Μουτζούρη, πρόεδρος της «Πράσινης αλεπούς», υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συμμετάσχει στην συνεταιριστική επιχείρηση που έχει δημιουργηθεί, και είναι ανοιχτή για όλους τους Σκιαθίτες. Ο αστικός συνεταιρισμός με κοινωνικό σκοπό, που έχει δημιουργηθεί, αφορά εξίσου απλούς πολίτες αλλά και νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις) και ένας από τους σκοπούς, για τους οποίους έχει δημιουργηθεί, είναι η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας και παράλληλα η εξασφάλιση χρηματοδότησης μέσω αντίστοιχων προγραμμάτων.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προσπάθεια ανακύκλωσης άχρηστων κουτιών αλουμινίου και πλαστικών μπουκαλιών πετ, τα οποία συγκεντρώνονται σε ειδικά δοχεία που έχουν τοποθετηθεί με πρωτοβουλία του ίδιου Συλλόγου, σε διάφορα σημεία του νησιού, προκειμένου να επιτευχθεί στην πράξη η προστασία του περιβάλλοντος.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου