ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τολμηροί χειμερινοί κολυμβητές στη Σκιάθο

τολμηροί-χειμερινοί-κολυμβητές-στη-σ-250535

Υποδέχτηκαν την καινούργια χρονιά με βουτιές στην παραλία Μεγάλη Αμμος

Λάτρης της χειμερινής κολύμβησης η Ευαγγελία Βελετζάκου επί δέκα συνεχόμενα χρόνια, δεν δίστασε να βουτήξει στην παραλία της Μεγάλης Αμμου της Σκιάθου, συνεχίζοντας την αγαπημένη της δραστηριότητα και την πρώτη μέρα της καινούργιας χρονιάς.

Το τολμηρό εγχείρημα ακολούθησε και ο Παναγιώτης Αλατζάς, ο οποίος είναι χειμερινός κολυμβητής τον τελευταίο χρόνο, αποτυπώνοντας τα χαμογελαστά στιγμιότυπα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με δεκάδες likes και θερμές ευχές να πλαισιώνουν το πρώτο χειμερινό μπάνιο της καινούργιας χρονιάς.

«Η χειμερινή κολύμβηση είναι δραστηριότητα καθημερινή και κατά συνέπεια δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι το ιδιαίτερο», σχολίασε η Ευαγγελία Βελετζάκου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, για να προσθέσει ότι υπάρχουν δεκάδες χειμερινοί κολυμβητές στο νησί.

Η καθημερινή επαφή με τη θάλασσα, στη διάρκεια του χειμώνα, προσφέρει «χαρά, ευεξία, καλή διάθεση και όρεξη για πολλά σπορ μετά το κολύμπι», όπως υπογράμμισε η ίδια, για να προσθέσει ότι κολυμπά σε όλες τις παραλίες του νησιού, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.

Κάνοντας καθημερινό διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στην οικογενειακή επιχείρηση, η νεαρή Ευαγγελία εξορμά σε κοντινές και μακρινές παραλίες του νησιού, απολαμβάνοντας το χειμερινό τοπίο και τη θάλασσα.

Κόρη του Ιωάννη Βελετζάκου, επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό Βόλου και της Αδαμαντίας Βελετζάκου, δραστηριοποιείται με πολύ κέφι και δημιουργική διάθεση στην οικογενειακή επιχείρηση, υπογραμμίζοντας ότι «η χειμερινή κολύμβηση χαρίζει ευεξία και καλή διάθεση, για να αντιμετωπίσει κανείς με κέφι και ζωντάνια την καθημερινότητα».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου