ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μεγάλη προσφορά του Γιώργου Αλεξανδρίδη: Τρόφιμα σε 111 άπορες οικογένειες

μεγάλη-προσφορά-του-γιώργου-αλεξανδρ-256696

Διανομή τροφίμων σε 111 άπορες οικογένειες της Σκιάθου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με τη συνδρομή εθελοντών, μαθητών, συλλόγων και τη γενναιόδωρη προσφορά του Γιώργου Αλεξανδρίδη, μεγάλου φιλάνθρωπου και ευεργέτη της Σκιάθου.

Ο διαπρεπής Σκιαθίτης προσέφερε με περισσή γενναιοδωρία 110 γαλοπούλες και 50 φιάλες κρασί, εκφράζοντας για πολλοστή φορά τα αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης που τον διακρίνουν και την αστείρευτη διάθεση προσφοράς στους συντοπίτες του.

Η μεγάλη ποσότητα τροφίμων, που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης φωταγώγησης του νησιού, με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και την υποστήριξη της δημοτικής αρχής, προσφέρθηκε σε οικογένειες που έχουν διαβεί το κατώφλι της φτώχειας, προκειμένου να βιώσουν το πνεύμα των ημερών.

Στη δράση αλληλεγγύης συμμετείχαν ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, το τοπικό τμήμα ΣΕΟ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκιάθος», ο Γυμναστικός Σύλλογος, το Γυμνάσιο Σκιάθου, ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Σκιάθου, επίσης ο Ναυτικός Ομιλος Σκιάθου και ο Φυσιολατρικός Ομιλος Σκιάθου, καθώς και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Εκο ζην».

«Για πρώτη φορά είχαμε τόση μεγάλη συμμετοχή από συλλόγους και το συγκεκριμένο γεγονός είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ενώ προσέθεσε ότι «η υποστήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για μας».

Στα γιορταστικά δέματα προστέθηκαν είδη ένδυσης και παιχνίδια για τα παιδιά άπορων οικογενειών, καθώς επίσης και τρόφιμα που προέρχονται από το ΤΕΒΑ, για να βοηθηθούν όλες οι άπορες οικογένειες του νησιού.

Ο δήμαρχος Σκιάθου επισήμανε ότι βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η κάλυψη των αναγκών των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, με τον ίδιο να σημειώνει, παράλληλα, ότι «η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι προτεραιότητα και η προσφορά, το πιο μεγάλο δώρο και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων, κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητά τους».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου