Εξοικείωση με ψηφιακά αρχεία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-22, 16:20:08
Εξοικείωση με ψηφιακά αρχεία

Διαδικτυακό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς από τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Διαδικτυακό εργαστήριο για την εξοικείωση των εκπαιδευτικών με τα ψηφιακά αρχεία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση κάθε Πέμπτη έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Στην ψηφιακή εποχή όλοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να μάθουν τον τρόπο ανάπτυξης της δημιουργικότητας και της καλλιέργειας αρχειακής συνείδησης στους μαθητές τους. Με το διαδικτυακό εργαστήριο αρχεία σε αλλαγή 2: Τεχνητή νοημοσύνη, τέχνη και περιβάλλον εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και των ειδικοτήτων μπορούν να εφαρμόσουν στην τάξη διαθεματικές προσεγγίσεις σχετικά με τις νέες μορφές αρχείων και την επίδραση του ανθρώπου στο περιβάλλον.

Ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, περιβαλλοντική εκπαίδευση, εικαστικά και τεχνολογία/πληροφορική, μπορούν να ενταχθούν μέσα σε νέα εκπαιδευτικά σενάρια των συμμετεχόντων, που με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτουν τον ρόλο των αρχείων στο ψηφιακό περιβάλλον, καθώς και τη σχέση των αρχείων με την τέχνη, την τεχνολογία και το περιβάλλον.

Tο κόστος τους ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ωνάση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=