Καλλιτεχνική σύμπραξη Βολιωτών

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-09, 16:08:28
Καλλιτεχνική σύμπραξη Βολιωτών

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρωτότυπου βίντεο κλιπ για το καινούργιο τραγούδι του Σπύρου Αποστόλου

 

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το καινούργιο τραγούδι του Σπύρου Αποστόλου «Αβολα όνειρα» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Καραζάνου, με τη σύμπραξη Βολιωτών.

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγούδι σε μουσική του Σπύρου Αποστόλου και στίχους του Απόστολου Καμακά. Το τραγούδι, που κινείται σε σκοτεινά και πειραματικά μονοπάτια, μπολιάζεται με τη συμμετοχή της εξαιρετικής τραγουδίστριας Ναταλίας Ρασούλη, η οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Σπύρο Αποστόλου, ερμηνεύοντας τον «Υγρό ψαλμό» και αγαπήθηκε από την κοινότητα του σκληρού ήχου, μέσω των Septic Flesh και των Chaostar.

Το line up της ηχογράφησης συμπληρώνεται από τους Σπύρο Αποστόλου (κιθάρα - φωνή), Ναταλία Ρασούλη (φωνή), Σπύρο Χαρμάνη (κιθάρα - τύμπανα), Λάμπρο Ζαφειρόπουλο (soundeffects) και Ανέστη Κουρδή (μπάσο). Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Underhouse Studio και στο Mythos Studio ενώ το mastering έγινε στο Suncord Audiolab στα Ιωάννινα από τον Αχιλλέα Καλαντζή (Aenaon, Varathron).

«Ενα δεκάλεπτο μουσικό βίντεο – ταινία μικρού μήκους πρόκειται να μας ταξιδέψει στον κόσμο των ονείρων. Στον κόσμο που ο εφιάλτης γίνεται ο μεγαλύτερος φόβος, αλλά και πολλές φορές η αποκάλυψη της αλήθειας. Οπως σε όλες τις μυθοπλασίες, το φως έρχεται μετά από το μεγαλύτερο σκοτάδι. Βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και πρόκειται να παρακολουθήσουμε προς τα τέλη του καλοκαιριού» αναφέρουν οι συντελεστές.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=