ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυγουστιάτικο Φεστιβάλ

αυγουστιάτικο-φεστιβάλ-362026

Συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα πραγματοποιείται στο δάσος Κουρί

Συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα πραγματοποιείται τη Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 23.00 στο «Αρχοντικό» Δάσος Κουρί στον Αλμυρό, στο πλαίσιο του φετινού καλοκαιρινού «Φεστιβάλ Δάσους Κουρί» του Αλμυρού.

Η Γιώτα Νέγκα συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες, η οποία σκιαγραφεί με ευαισθησία τους στενούς δεσμούς που τη συνδέουν με τα Ελληνικά ηχοχρώματα.

Το φετινό καλοκαίρι καθιερώθηκε για πρώτη φορά ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πανέμορφο και μοναδικό στην Ελλάδα πεδινό δάσος με βελανιδιές «Κουρί». Στόχος τώρα για τους διοργανωτές και με την εποπτεία του Δήμου Αλμυρού να γίνει στο εξής το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Δάσους ένας πόλος έλξης πανελλήνιας εμβέλειας.

Ο «Μουσικός Αύγουστος» που πραγματοποιείται από το Αρχοντικό και την ομάδα της Σκυτάλης, κλείνει με σημαντικές καλλιτεχνικές παρουσίες, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην «Ομάδα Αλληλεγγύης της Επαρχίας Αλμυρού».

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές «πρέπει να ζήσετε και να χαρείτε από κοντά αυτές τις δύο συναυλίες μέσα στην απαλή δροσιά της Αυγουστιάτικης νύχτας που μας προσφέρει η ατμόσφαιρα του Δάσους».

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην «Ομάδα Αλληλεγγύης» Επαρχίας Αλμυρού. Τα σημεία προπώλησης είναι: Στον Αλμυρό το «Αρχοντικό» στο Δάσος Κουρί, Wind Χρ. Μάγγας, Pepper Νικ. Βαλαμουτόπουλος, Βιβλιοπωλείο «Ακυλίνα» Ελ. Χρυσοπούλου, Παζάρι Αλμυρού, χώρος Λούνα Παρκ. Στο Βόλο στο δισκοπωλείο Classic στην οδό Ερμού.

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το Βόλο. Αναχώρηση στις 9.30 μ.μ. από το σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου με το εισιτήριο της συναυλίας.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου