ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το μαγικό κλειδί»

το-μαγικό-κλειδί-443365

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Ενα υπέροχο παραμύθι θα παρουσιάσει η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της, στους μικρούς της φίλους, σήμερα Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». «Το μαγικό κλειδί» είναι έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα: «Η καρδιά της βασιλοπούλας».

Η παράσταση με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, είναι γεμάτη χρώματα, χορούς, υπέροχη μουσική και τραγούδια και μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

«Το Μαγικό Κλειδί», αφού παίχτηκε όλο το χειμώνα στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιεί μια μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα, με σκοπό να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, μια παράσταση φτιαγμένη με πολύ αγάπη και σεβασμό.

Το κείμενο και η σκηνοθεσία συνυπογράφονται από την Κάρμεν Ρουγγέρη, τα σκηνικά-κοστούμια από την Χριστίνα Κουλουμπή, το τρίπτυχο κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί από τον Πέτρο Γάλλια, η μουσική σύνθεση και η ενορχήστρωση από τον Αντώνη Δελαπόρτα.

Στίχοι και επιλογή τραγουδιών από παραδοσιακά της Κάτω Ιταλίας: Ανδρέας Κουλουμπής. Παραγωγή: «Κιβωτός» Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Ελένη Ζιώγα, Ορέστης Καρύδας, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Γιάννης Νικολάου, Νάντια Μητρούδη, Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθακοπούλου.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, τηλ: 24210-25363, 18:00-20:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου