ΕΞΟΔΟΣ

Τραγουδούν για την ελπίδα

τραγουδούν-για-την-ελπίδα-445377

Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Μελίνα Κανά για το ΚΕΘΕΑ Πιλότος

Με κεντρικό μήνυμα «Η δύναμη ν’ αλλάζεις», το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Πιλότος πραγματοποιεί συναυλία σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα», που παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί σε μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα, ευγενικά αλλά με άποψη και αισθητική, προκειμένου να μεταφέρουν μουσικά το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ Πιλότος.

Με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία τρία χρόνια.

Τη μπάντα αποτελούν οι μουσικοί: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, κιθάρες, μαντολίνο, Βαγγέλης Καλαμάρας, τύμπανα, Αριστείδης Χατζησταύρου, κιθάρες, Χάρης Κελλάρης, κοντραμπάσο και Δημήτρης Λάππας, κιθάρες, μπουζούκι.

Μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, φροντισμένη από καταξιωμένους δημιουργούς και ερμηνευτές, που θα μας ταξιδέψει, θα ομορφύνει τη νύχτα μας και θα μας αφυπνίσει, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: η κοινωνική αλληλεγγύη είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού.

Σημασία έχει να βρίσκεις τη δύναμη να αλλάζεις, να προχωράς και να συμπαρασύρεις και τους άλλους προς τα εμπρός. Oπως άλλωστε λέει και ο στίχος του τραγουδιού: «όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στα δισκοπωλεία Classic, INTRIS στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δίαυλος και στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου στο Βόλο και «Γράμματα» στη Ν. Ιωνία.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας και Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ Πιλότος και ΚΕΘΕΑ Εξοδος.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου