ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4η σερί νίκη και ακόμη 3 βαθμούς θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός

4η-σερί-νίκη-και-ακόμη-3-βαθμούς-θέλει-σή-715890

Στις 3μ.μ. στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Με στόχο την 4η σερί νίκη και 3 ακόμη βαθμούς υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή αν πετύχει 4η σερί νίκη καθώς μετά τη νίκη στην Καλλιθέα, αυτή επί του Πανσερραϊκού στο Βόλο και το «διπλό» στην Επανομή είναι σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να πιάσει και πρώτη θέση με τον θετικό συνδυασμό αποτελεσμάτων για τους ερυθρολεύκους και ήττες των ομάδων που είναι σήμερα ψηλότερα…

Ο Ολυμπιακός Βόλου γενικότερα μπορεί αν εκμεταλλευτεί τα προσεχή επτά παιχνίδια (5 στο Πανθεσσαλικό και 2 εκτός έδρας) να πάρει κεφάλι αφού τα παιχνίδια αυτά είναι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών αύριο και την Τετάρτη με Δόξας Δράμας στο Πανθεσσαλικό, Παναιτωλικό (Αγρίνιο), Εθνικό Γαζώρου (Πανθεσσαλικό), Παναχαϊκή (Πάτρα), Θρασύβουλο (Πανθεσσαλικό) και τέλος το θεωρητικά εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, αγώνες που μπορεί να δώσουν τη δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να πεταχτούν μπροστά και με διαφορά.

Σήμερα στις 3μ.μ.η τεχνική ηγεσία αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, δίνοντας και πάλι ανάσες σε κάποιους παίκτες, καθώς ακολουθεί σε τρεις μέρες το ματς με τη Δόξα.

Υπάρχουν άλλωστε οι αναγκαστικές απουσίες των τιμωρημένων Ηλία Σολάκη και Θανάση Παλαιολόγου ενώ επιστρέφει ο Σπύρος Γόγολος και πιθανότατα θα υπάρξει και η συμμετοχή του Ολίσε ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο σκόρερ του διπλού στην Επανομή Πάτρικ Ογκουνσότο.

Οπότε, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γκίτκος, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Πετκάκης και στο αριστερό ο Κατσιαρός, ενώ τις θέσεις των στόπερ θα καλύψουν οι Γόγολος και Κωστούλας.

Αμυντικά χαφ θα είναι σίγουρα ο Πινδώνης και ο Ολίσε ενώ ο Μπρέσκα θα έχει τον ρόλο του δεξιού μεσοεπιθετικού και ο Γιενκα θα παίξει αριστερά ενώ στα χαφ θα χρησιμοποιηθεί και ένας εκ των Ανιέτε, Καπετάνου, Μπολάτι, και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ογκουνσότο.

Επίσης στην αποστολή μετέχουν και οι: Σταυράκης, Στογιάνοφ, Ναντάγια, Καρράς, Χατζηπαντελίδης, και Γκότοβος.

*Στα Γιαννιτσά οΣάββας Κωφίδης, υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον γκολκίπερ Χρήστο Λαμπάκη, επανέρχεται στην ομάδα ο Κυριακίδης και θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τσιάμης και Σκαθαρούδης, καθώς και ο τιμωρημένος Σερέτης.

Η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους Λαμπάκη, Γκαρακλίδη, Βλαχόπουλο, Χατζόγλου, Καρπαθάκη, Σπαθάρα, Σιδηρόπουλο, Καρλόπουλο, Άρτσε, Καπνίδη και Καρακάσογλου, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Χαρμάνας, Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Καραογλανίδης, Σαμαρόπουλος, Κυριακίδης, Χαρμάνας, Αντρεϊνι, Καραδήμος, Τσίλογλου και Σαπανίδης.

Τα εισιτήρια

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Αν. Γιαννιτσών & Ολυμπιακός Βόλου – Δόξα Δράμας

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους παραπάνω αγώνες είναι 7 & 5 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

– Γενική Είσοδος 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα

– 5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, από τα εξής σημεία:

Εισιτήρια των 7€ και των 5€:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ : 24210 41717

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΦΑΣΟΥΛΙΔΟΥ, Αναλήψεως 260, τηλ. 24210 55167

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, Αλεξάνδρας 231- Βλαχάβα, τηλ. 24210 35353

– Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233

Την ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του.

Το πρόγραμμα

Η Football League ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα που για τον Ολυμπιακό Βόλου έχει ως εξής:

24/03 29η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Γιαννιτσά
27/03 30η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Δόξα Δράμας
31/03 31η αγ. Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου
07/04 32η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Γαζωρου
10/04 33η αγ. Παναχαΐκή – Ολυμπιακός Βόλου
14/04 34η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Θρασύβουλος
21/04 35η αγ. Νίκη – Ολυμπιακός Βόλου
24/04 36η αγ. ΡΕΠΟ
28/04 37η αγ. Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου
08/05 38η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών
12/05 39η αγ. Απόλλων Αθηνών – Ολυμπιακός Βόλου
15/05 40η αγ. Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου
19/05 41η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής
22/05 42η αγ. Καλλονή – Ολυμπιακός Βόλου

Στις 6/4 ο χορός του Ολυμπιακού Βόλου

Στις 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Ολυμπιακού Βόλου στο κέντρο διασκέδασης See you. Στη γιορτή της ερυθρόλευκης οικογένειας, θα τραγουδήσουν η Ελεάννα Παπαϊωάννου και ο Ανδρέας Στάμος. Θα είναι μια βραδιά, αφιερωμένη στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που δεν υπέστειλε τη σημαία, όταν αγωνιζόμασταν για τη δικαίωση και τώρα αναμένει με πίστη και αισιοδοξία της πολυπόθητη επιστροφή στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Είναι μια βραδιά, που ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μαζί με την Π.Α.Ε., θα συναντήσουν φίλους, φιλάθλους, οπαδούς, μέλη και μετόχους, για να διασκεδάσουν με τα χρώματα της μεγάλης αγάπης, του μεγάλου συλλόγου, της μεγάλης ομάδας της πόλης.

Θα παραστούν μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου και αθλητές όλων των τμημάτων και των ακαδημιών του Ολυμπιακού, που μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις… Τιμή κάρτας εισόδου, 25€. (Προμήθεια καρτών Δημητριάδος & Εργατικού Κέντρου 7, γραφεία Α.Σ., 19.00-21.00 καθημερινές).

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου