ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σοβαρότητα για τη συνέχεια

με-σοβαρότητα-για-τη-συνέχεια-1461

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει αύριο το διπλό στην Επανομή

Με αγωνιστική σοβαρότητα και με τον κόσμο να φωνάζει για την απαγόρευση μετακίνησης ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει αύριο το διπλό στην Επανομή για να έχει συνέχεια επιτυχιών που μετά την νίκη επί του Πανσερραικού την Τετάρτη βρέθηκε στην 3η θέση με ανοδικές μάλιστα τάσεις και λόγω απόδοσης και λόγω προγράμματος.

Αρχικά αύριο ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στην Επανομή καθώς θα παίξει με την ουραγό της κατηγορίας Αναγέννηση ενώ έπειτα ακολουθούν άλλοι δύο αγώνες στο Πανθεσσαλικό με Αναγέννηση Γιαννιτσών και Δόξα Δράμας.

Ο Ολυμπιακός μετά από δυο συνεχόμενες νίκες θέλει τώρα 3 σερί νίκες… και ένα ακόμη τρίποντο ανόδου για να μείνει σταθερά στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί απευθείας στη Σούπερ Λιγκ.

Στην Επανομή αύριο ο Σάββας Παντελίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γόγολου λόγω τιμωρίας ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο ματς στο Βόλο με τα Γιαννιτσά για τον Σολάκη. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», ζήτησε την προσοχή των παικτών του για τον αγώνα, ο οποίος μόνο φαινομενικά είναι εύκολος, και θα είναι εύκολος μόνο αν ο Ολυμπιακός δείξει την σοβαρότητα και την ανωτερότητα του στο γήπεδο.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” Σάββας Παντελίδης εφιστά την προσοχή και δεν θέλει χαλάρωση σε αυτή την χρονική στιγμή του πρωταθλήματος, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να αποκτήσει το προβάδισμα για την άνοδο με βαθμούς εκτός έδρας και το απόλυτο στην έδρα του.

Αύριο μάλιστα ο Σάββας Παντελίδης θέλει να καθαρίσει γρήγορα το ματς και ίσως κάνει στη συνέχεια κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να ξεκουράσει κάποιες βασικές μονάδες.
Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στην Επανομή θα διευθύνει ο κ. Ευάγγελος Κιοτζένης από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας) και Σταύρο Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Χαράλαμπος Σελεμίδης επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας.

«Απαράδεκτη» η απόφαση απαγόρευσης

Ως απαράδεκτη, χαρακτηρίζουν οι Austrian Boys, την απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης στην Επανομή.
Όπως αναφέρουν «Πληροφορηθήκαμε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έβγαλε απαγορευτικό για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή στην Επανομή με πρόσχημα το γεγονός ότι την ίδια μέρα στις 7,30 η ώρα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη απόφαση επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των κρατικών μηχανισμών δημόσιας ασφάλειας να διαχειριστούν μια τόσο απλή υπόθεση.

Πολύ απλά επιχειρούν να στερήσουν από εμάς, τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να δούμε την αγαπημένη μας ομάδας, σε ένα αγώνα ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, γιατί όπως παραδέχονται δεν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο αμείβονται από το Ελληνικό κράτος.
Είναι αδιανόητο το 2013 να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση ενός ή δυο πούλμαν φιλάθλων μιας ομάδας για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, επειδή μετά από 2,5 ώρες σε 30 χιλιόμετρα μακριά !!!! γίνεται ένας άλλος ποδοσφαιρικός αγώνας. Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα»…

Πάντως έστω και χωρίς οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου μεμονωμένα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να μεταβούν στην Επανομή με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο επιθυμούν.

Στο στάδιο «Ν. Σαράφης», στο οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι, θα υπάρχει ειδικός χώρος στον οποίο θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Το εισιτήριο για τους Βολιώτες φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι είναι 10 ευρώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου