ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αποστολές Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης για το ντέρμπι

οι-αποστολές-ολυμπιακού-βόλου-και-νίκ-60362

Ανακοίνωσαν ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου τις αποστολές τους ενόψει του αυριανού μεταξύ τους ντέρμπι στη Νεάπολη με γηπεδούχους τους ερυθρολεύκους. Η αναμέτρηση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 θα αρχίσει στις 14.45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Οι 20 του Ολυμπιακού Βόλου
Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι εξής: Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Ρηγόπουλος, Σκοπελίτης, Χατζής.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Στάμου, Γραικός, Κόκας, Ασαμόα καθώς και οι Κωνσταντίνου, Κότος, Νάνι, Μανάφοφ και Φουρίκης.
Οι 21 της Νίκης Βόλου
Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Πάνος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Γκαρσία, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Κάσσος, Μιράντα, Κουσκουνάς, Τζιώρας, Κυρίτσης. Εκτός είναι ο τραυματίας Ροχάνο.
Μίλησαν οι οργανωμένοι στους παίκτες της Νίκης
Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της τελευταίας -πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- προπόνησης στο γήπεδο του ΟΣΕ, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Νίκης, έδωσε το παρών και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ για το παιχνίδι. Οι οργανωμένοι ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία, τονίστηκε η σημαντικότητα της αναμέτρησης για τον σύλλογο και ζήτησαν από τους παίκτες να μπουν δυνατά στο ματς και να πάρουν το “διπλό”. Αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης, οι οπαδοί έφυγαν και ξεκίνησε η προπόνηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου