ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι διαιτητές στα κυριακάτικα παιχνίδια Νίκης και Ολυμπιακού

οι-διαιτητές-στα-κυριακάτικα-παιχνίδ-181777

Τους διαιτητές για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 ανακοίνωσε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τη Νίκη Βόλου την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 14:45, στο γήπεδο Ρέντη, που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, θα διευθύνει ο Λευτέρης Κατόπης από την ΕΠΣ Σάμου. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) και Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασσάλος από την ΕΠΣ Χανίων.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 14:40, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Φέτος ο Ψυχούλας έχει σφυρίξει το ματς Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής 0-1, ενώ παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου έχει διευθύνει τον Μάρτιο του 2020 στην ήττα με 2-0 στη Νίκαια από τον Ιωνικό.

Βοηθοί του θα είναι οι Λεωνίδας Δελής και Δημήτρης Φίλος επίσης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μάνθος Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου