ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απάντηση Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. σε Γιώργο Μουλά

απάντηση-ερασιτέχνη-ολυμπιακού-β-σε-γ-520241

Απάντησε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου προς το μέλος του συλλόγου Γιώργο Μουλά μετά τις καταγγελίες του τελευταίου για απειλές. Αναλυτικά, η απάντηση που υπογράφεται από τον πρόεδρο κ. Τσεκούρα και τον γ.γ., Δ. Μουρτζίνο

Αγαπητέ Γιώργο,

“Σε απάντηση της επιστολής σου από 13 Ιουλίου 2021 θέλουμε να σου γνωρίσουμε ότι ουδόλως συμμεριζόμαστε την ανησυχία σου όπως και τις αόριστες καταγγελίες για απειλές προς το πρόσωπο σου όπως και άλλων νέων μελών του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε επίσης έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες σου για σχέση των υποτιθέμενων απειλών με μέλη του ΔΣ. Μακριά από εμάς οι πρακτικές αυτές. Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ και δεν εκφράζουν το ήθος και το ύφος της λειτουργίας του παρόντος ΔΣ.

Σε κάθε περίπτωση σου γνωρίζουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής ΓΣ, που είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθεί μέσα σε ένα κλίμα συναίνεσης και αγάπης προς τον Ολυμπιακό μας και όχι στο βεβαρημένο κλίμα που αναφέρεις στην επιστολή που δεν υφίσταται.

Κλείνοντας την απάντηση μας δηλώνουμε ότι όλα τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος είναι ευπρόσδεκτα σήμερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας για το καλό του Συλλόγου μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου