Καταγγελίες Μουλά πριν από τη σημερινή ΓΣ του Ολυμπιακού Β.

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-14, 13:36:48
Καταγγελίες Μουλά  πριν από τη σημερινή ΓΣ του Ολυμπιακού Β.

 

 Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ο κ. Μουλάς:

«Κύριε πρόεδρε

ΘΕΜΑ: Απειλές εναντίον προσώπων κατά την αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Έχω γίνει αποδέκτης εμμέσως απειλών εναντίον εμού αλλά και άλλων προσώπων μελών του Ολυμπιακού που επιθυμούν να παρευρεθούν στη αυριανή (σ.σ. σημερινή) γενική συνέλευση από άτομα φιλικά προσκείμενα προς εσάς.

Δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται να αποκλεισθούν μέλη του συλλόγου σημαντικά και μη από τις κορυφαίες διεργασίες του συλλόγου τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν.

Νομίζω ότι η δική μου παρουσία αλλά πολύ περισσότερο ενδεχομένως η παρουσία του δημάρχου και μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου θα είναι επιζήμια για τον σύλλογο. Αρκετά με την εσωστρέφεια που κατατρώγει τις δυνάμεις της ομάδας.

Σας παρακαλώ, πέρα από κάθε είδους προσωπική σας επιδίωξη και συμφέροντα, να προστατέψετε τον σύλλογο από κάθε είδους ακρότητες, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την περαιτέρω συρρίκνωση του σωματείου. Ελπίζω το ήδη βεβαρημένο κλίμα να αλλάξει, να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας, ώστε αύριο άπαντες να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού που τόσο το έχει ανάγκη».

Γιώργος Μουλάς

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=