ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναζητά ελπίδα … με νίκη και διαφορά

αναζητά-ελπίδα-με-νίκη-και-διαφορά-795598

Σήμερα στις 5μ..μ στη Ν. Ιωνία η ομάδα της Νίκης με τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας

Με στόχο την νίκη που θα ανανεώσει τις ελπίδες παραμονής η Νίκη παίζει σήμερα στις 5μ.μ. στη Νέα Ιωνία με τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας. Το σημερινό ματς που ίσως είναι το τελευταίο χαρτί για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης αφού θα πρέπει να κερδίσει τον ΟΦΗ με +7 πόντους στη Ν. Ιωνία…για να ελπίζει μαθηματικά.

Η Νίκη στην ουσία πρέπει όχι απλά να κερδίσει τον ΟΦΗ αλλά να καλύψει τη διαφορά της ήττας του αγώνα του α΄ γύρου (11η αγων. ΟΦΗ –Νίκη 93-87 ) αν και ακόμη κ αυτό δεν φτάνει για την σωτηρία της.

Μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης στην Αθήνα από την Αγία Παρασκευή δυστυχώς η παραμονή των “κυανολεύκων” στην Α2 μπάσκετ, έγινε κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Για να παραμείνει στην Α2 μπάσκετ, η Νίκη θέλει 3 νίκες και 3 ήττες για τον ΟΦΗ ο οποίος της ξέφυγε με τρεις βαθμούς διαφορά.

Το μοναδικό σενάριο τώρα για να παραμείνει η Νίκη στην Α2 μπάσκετ είναι ότι οι “κυανόλευκοι” θα πρέπει να κερδίσουν και τα τρία ματς που απέμειναν (ΟΦΗ, Αρκαδικό, Ηράκλειο) και να χάσει όλα τα παιχνίδια ο ΟΦΗ που παίζει αύριο στη Ν. Ιωνία και η Νίκη πρέπει να τον κερδίσει με επτά ή και περισσότερους πόντους. Πολύ δύσκολη η παραμονή αλλά όχι ακατόρθωτη λένε όλοι στη Νίκη και οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη θα παλέψουν ως το τέλος.

Η Νίκη προέρχεται από ήττες στη Νέα Ιωνία όπου έχασε από τον πρωτοπόρο Φιλαθλητικό, και στην Αθήνα από την Αγία Παρασκευή κάνοντας όμως καλές εμφανίσεις. Από τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη και σήμερα δεν υπολογίζονται οι Παναγιώτης Παπούλιας, Μιχάλης Πολίτης και Αντώνης Χριστομάνος και ο κόουτς της Νίκης περιμένει από τους υπολοίπους την προσπάθεια για νικηφόρο αποτέλεσμα και ανανέωση των ελπίδων παραμονής.

Οι Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Μαλτέσιος, Λευτέρης Στάμος, Γιώργος Μαυρογιάννης, Νίκος Θεοδωράκος, Ηλίας Φωσσές, Σάκης Κουτίνας, Γρηγόρης Μυστιλιάδης και Γιάννης Καραγκιολίδης, είναι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του σήμερα.

Στην 24η αγωνιστική της Α2 που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι έχουν ως εξής:

Ν. Ιωνίας Μαγνησίας 17:00 Γ.Σ. Νίκη Βόλου – ΟΦ Ηρακλείου Ξεκινάκης, Ταρενίδης Στ., Σιμητόπουλος (Τσιργούλας)

Ν. Κηφισιάς 17:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς – ΑΟ Παγκρατίου Μαλανδρής, Παπαθανασίου, Ζακεστίδης (Φαλούκας)

ΔΑΚ Σερρών 17:00 Ίκαροι Σερρών –Αίολος Τρικάλων Γκούμας, Πουρσανίδης Κ., Δεληγιαννίδης (Αρβανιτίδης)

Τρίπολης 16:00 ΣΕΦΑ Αρκαδικός – Ηράκλειο Μπίκας, Καραβίτης, Αποστολίδης (Κόκκορης)

Αμαλιάδας 17:00 ΑΣΑ Κόροιβος – ΓΣ Λαυρίου Δεσλής, Γερακίνης, Ταρενίδης Κ. (Γιοχαλής)

Λαγκαδά 17:00 ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά – Φιλαθλητικός ΟΑ Σταματόπουλος, Τζαφλέρης, Πιτσίλκας Β., (Παπαδόπουλος Ν.)

ΔΑΚ Λευκάδας 17:00 ΑΕ Δόξα Λευκάδας – Κ.Αγία Παρασκευή Τσούνας, Δημόπουλος, Κρεσταινίτης (Ρόζης)

Επιμέλεια : ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου