ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σενάρια για Δεληζήση, Σιατραβάνη και Θ. Καρτσαμπά στη Νίκη

σενάρια-για-δεληζήση-σιατραβάνη-και-θ-864819

Ενώ αύριο έως την Κυριακή οι παίκτες της Νίκης ανά τρία γκρουπ θα πάνε στη Θεσσαλονίκη, για να περάσουν από εργομετρικά σε εξειδικευμένο κέντρο, παρουσία του προπονητικού τιμ, όλο και εμφανίζονται μεταγραφικά σενάρια, χωρίς να επιβεβαιώνονται πάντως επίσημα.

Ένα απ’ αυτά έχει να κάνει με επαφές που έχει η κυανόλευκη ΠΑΕ με τον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος έχει παίξει στη Νίκη το δεύτερο μισό της σεζόν 2011-12, που έφερε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Μακεδόνας υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που έχει γεννηθεί την 1η Δεκεμβρίου 1987, έκανε μεγάλη καριέρα την τελευταία πενταετία στον Αρη, από τον οποίον όλα δείχνουν ότι αποχωρεί, ενώ πιο μπροστά είχε περάσει από ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο παίκτης ήρθε στον Βόλο τις προηγούμενες μέρες για προσωπικούς λόγους και φούντωσε τα σενάρια για ερχομό του στη Νίκη, όμως πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση.

Από κει και πέρα ακούγεται έντονα ότι ο Σάββας Σιατραβάνης (είχε ανακοινωθεί πέρσι από τη Νίκη, αλλά με τη συναίνεσή της μετακόμισε στην Αυστραλία για λογαριασμό της Νουκάστλ Τζετς) θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, φημολογείται ότι η Νίκη έχει ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή μήπως καταφέρει να τον αποκτήσει.

Τέλος, η Νίκη έχει κοιτάξει και την περίπτωση του πανύψηλου μεσοεπιθετικού, Θανάση Καρτσαμπά (1.95), ο αδερφός του οποίου Χρήστος έχει αγωνιστεί στη Νίκη πριν λίγα χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Τον 25χρονο ποδοσφαιριστή άφησε ελεύθερο ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, με τον οποίον κατέγραψε τη σεζόν που τελείωσε 21 εμφανίσεις και 2 γκολ. Οι ιθύνοντες του «Γηραιού» εξέπληξαν αρχικά με την απόφαση να τον αποδεσμεύσουν, αλλά γι’ αυτό υπήρχε συγκεκριμένη αιτία. Ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης είχε τονίσει ότι επιθυμεί την παραμονή του παίκτη, στην περίπτωση και μόνο, που θα μπορούσε να απαλλαγεί από το πρόβλημα των κοιλιακών, που τον ταλαιπωρεί, καθώς μάλιστα ο Κατερινιώτης παίκτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης, η οποία αποδείχθηκε ανεπιτυχής, καθώς το πρόβλημα επανήλθε.

Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να προκύψει κάποια ιατρική διαβεβαίωση ότι ο Θανάσης Καρτσαμπάς θα απαλλαγεί οριστικά από τις ενοχλήσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο, με συνέπεια στο τέλος οι δύο πλευρές να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι άνθρωποι της Νίκης και εξετάζουν όλα όσα αφορούν στο ιατρικό ιστορικό του ποδοσφαιριστή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου