ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: Τι περιμένει ο κόσμος, για να έρθει στο γήπεδο;  

βοσνιάδης-τι-περιμένει-ο-κόσμος-για-να-115918

Περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια της Νίκης ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το ματς με τον Πιερικό στις δηλώσεις του, δείχνοντας ενοχλημένος από το μέγεθος της παρουσίας των φιλάθλων, θέτοντας μάλιστα το ερώτημα τι περιμένει, για να έρθει στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά ο 61χρονος τεχνικός ανέφερε:

«Πήραμε τρεις βαθμούς που οδηγούν προς τον στόχο μας με πολύ καλή παρουσία και με γεμάτο παιχνίδι. Ήταν η πιο γεμάτη εμφάνισή μας.

Περιμένουμε περισσότερο κόσμο και είναι κάτι που η ομάδα το έχει ανάγκη. Τι περιμένει να έρθει ο κόσμος; Είναι μία ομάδα που χτίζεται σε πολύ καλές βάσεις, μία αξιόπιστη ομάδα, άρα να έρθουν να μας στηρίξουν.

Πιστεύω ότι το πλασάρισμά μας θα είναι καλύτερο από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή μέχρι το τέλος.

Τώρα που η ομάδα έχει ηρεμήσει από τα προβλήματα της, κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Είμαστε ισορροπημένοι αυτή την περίοδο.

Ας έρθει λοιπόν ο κόσμος να μας στηρίξει και ας γεμίσει το γήπεδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο αλλά ας κάνει κι αυτός την προσπάθειά του. Είναι μία χρονιά που όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μία καλύτερη επόμενη.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και μας στήριξαν».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη ο κ. Βοσνιάδης δήλωσε ότι η Νίκη θέλει τέτοια παιχνίδια με αντιπάλους του επιπέδου της που δεν θα κλειστούν και θα παίξουν επιθετικά, όπως κάνει και η δική του ομάδα, και πως σε κάθε ματς πηγαίνουν, για να κερδίσουν.

Σχετικά με το αν η εικόνα κυριαρχίας από το 1’ έως το 90’ τον κάνει να ήθελε και μεγαλύτερο σκορ, τόνισε: «Χάθηκαν ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να έχει μεγαλώσει το σκορ. Ας φτιάχνουμε εμείς την εικόνα μας και την απόδοσή μας και πιστεύω ότι και τα γκολ θα έρθουν. Με τις καλές εμφανίσεις και ψυχολογία αποκτούμε και έχουμε ποδοσφαιριστές, για να σκοράρουν. Μπορούν να έρθουν τα γκολ από τον οποιονδήποτε και όλοι μπορούν να βοηθήσουν σ’ αυτό».

Για τον Κυριακίδη και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε, σχολίασε: «Ο Κυριακίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης για μας. Μας δίνει απόλυτη ισορροπία σ’ εκείνο τον χώρο που παίζει. Περνάνε μπάλες από τα πόδια του και είναι ήρεμος, για να ανοίξει το παιχνίδι. Το γκολ του ήταν εξαιρετικό. Γενικά είναι για μας ένας παίκτης πολύ σημαντικός. Τα πόδια του τον «ακούν» και είναι παίκτης που σουτάρει καλά».

Ακόμη, στάθηκε στα προβλήματα που είχε η ομάδα του έως τώρα, τα οποία δεν είναι δικαιολογίες, όπως υπογράμμισε, αλλά η αλήθεια: «Όλο το προηγούμενο διάστημα ό,τι και να έλεγα φάνταζε σαν δικαιολογία. Περάσαμε τεράστιο πρόβλημα που κάνεις δεν το δικαιολόγησε. Δώσαμε πολλά παιχνίδια με 13 ποδοσφαιριστές και παίζαμε το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο κι αν έβγαινε ο κόουτς να πει κάτι, κατευθείαν το θεωρούσαν οι … έξυπνοι σαν δικαιολογία.

Περάσαμε μεγάλη φουρτούνα με 8 παιχνίδια σε 22 μέρες με 12 και 13 παίκτες. Μπήκαν κι άλλοι τώρα σ’ αυτό το πρόβλημα και βλέπουμε πώς αντιδρούν και τι δηλώσεις κάνουν. Δεν έχουμε ανάγκη να δικαιολογούμαστε σ’ αυτή την ηλικία που φτάσαμε. Λέμε πραγματικά την αλήθεια.

Είχαμε τεράστιο πρόβλημα κι αν η ομάδα ήταν καλά από την αρχή, θα έπαιζε για άλλα πράγματα. Αν πούμε όμως τα τεράστια προβλήματα που έχουμε, έρχεται ο κάθε κακεντρεχής και κακοπροαίρετος και τα θεωρεί δικαιολογίες. Δεν έχουμε ανάγκη να δικαιολογηθούμε και εγώ προσωπικά».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου