ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Μείναμε 14, ελάτε να μας στηρίξετε»

βοσνιάδης-μείναμε-14-ελάτε-να-μας-στηρ-316196

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί η Νίκη στο αυριανό ματς με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, όπως έκανε γνωστό, ο Αλέκος Βοσνιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή «Ισορροπίες», γι’ αυτό και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, χωρίς όμως, όπως είπε χαρακτηριστικά, να πάει στο Πανθεσσαλικό σαν προπονητής και να δίνει εντολές.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πάμε με τεράστια προβλήματα να παίξουμε με τη Βέροια. Θέλουμε πολύ τη στήριξη του κόσμου και θα δώσουμε μία τεράστια μάχη. Αλλη ομάδα δεν θα επεδίωκε να δώσει τα παιχνίδια. Εμείς δίνουμε το μήνυμα ότι δεν πάμε στην εύκολη λύση και παρόλο που μείναμε με 14 παίκτες θα δώσουμε τη μάχη.

Θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Οι φίλαθλοι έγιναν Νίκη μέσα από τα προβλήματα και γι’ αυτό αγαπούν την ομάδα και τώρα που έχουμε προβλήματα πρέπει να κάνουν μία τεράστια αγκαλιά και να την προστατεύσουν. Θέλω τον κόσμο να είναι εκεί, για να στηρίξει την προσπάθειά μας ακόμη και με 14 παίκτες που έμειναν.

Θα έχουμε πάθος και συγκέντρωση «στα κόκκινα», για να βάλουμε δύσκολα στη Βέροια. Με όποια μορφή και να παρουσιαστούμε θα ξεχειλίζουμε από πάθος. Τα προβλήματα δεν είναι λόγος να φύγει το μυαλό μας.

Εγώ θέλω τον κόσμο να μην έρθει να κάνει τον προπονητή, αλλά να στηρίξει τις όποιες επιλογές μας για 95 λεπτά. Μετά έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε την κριτική μας. Μην έρθει ο κόσμος να μας λέει πότε θα βγούμε μπροστά και πότε θα κάνουμε άμυνα. Ας ακούμε την ιαχή «Νίκη» και την εμψύχωση του κόσμου και εμείς θα το πάμε εκεί που πρέπει. Όχι προπονητικές εντολές από τον κόσμο, για να μη μας μπερδέψετε στο πλάνο μας. Σηκωθείτε από τα σπίτια σας και ελάτε. Η Νίκη επιστρέφει, θέλει τον κόσμο δίπλα και δεν υπάρχει δικαιολογία.

Η Νίκη επιστρέφει με καλό υλικό, με νέες εγκαταστάσεις και με μεγαλύτερο σεβασμό στα κέντρα αποφάσεων. Είμαστε εδώ για να περιφρουρήσουμε την ομάδα μας, που θα είναι μία γροθιά. Θέλουμε απόλυτη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Θα είμαστε σκυλιά του πολέμου και δεν θα βρεθεί ένας να αμφισβητήσει κάποιο αποτέλεσμα».

Ο κ. Βοσνιάδης μίλησε ακόμη και για τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στην οργάνωση της ομάδας επί των ημερών του κατά τη νέα του θητεία, κάνοντας λόγο για μία ακόμη φορά για κόκκινες γραμμές και στάνταρ που μπήκαν, προκειμένου η Νίκη να επιστρέψει σε μία λειτουργία επαγγελματικής ομάδας.

Μάλιστα αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία με τις προπονήσεις λόγω έλλειψης γηπέδων, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στον Βόλο είναι de facto ότι κάποιοι έχουν τα γήπεδα και κάποιοι δεν τα έχουν, ενώ συνέχισε ως εξής: «Γενικά δεν είχαμε λύσεις και το πλαστικό έφερε τραυματισμούς. Το πρόβλημα λύνεται σε κάποιο βαθμό με την είσοδο στον ΟΣΕ αλλά αυτό δεν φτάνει. Για να είναι μία ομάδα έτοιμη να παίξει κάθε Κυριακή, πρέπει να έχει λυμένη την καθημερινότητα. Θέλουμε πολλή δουλειά, για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει. Εγώ δεν λαϊκίζω. Θέλω να ζήσω τη Νίκη στη μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά αυτό θέλει τεράστια δουλειά απ’ όλους. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε σ’ αυτό που ονειρευόμαστε.

Ο κόσμος είναι πονεμένος, δεν έζησε μεγάλες περιόδους ακμής, αλλά θέλουμε να τον έχουμε κοντά μας και φτιάχνουμε μία ομάδα, για να την αγαπήσει, όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για τη διάθεσή της.

Η ομάδα που δημιουργούμε δεν θα κοροϊδέψει κανέναν, θα δώσουμε παντού τις μάχες. Εχω φέρει παίκτες που τους έχω τεράστια εμπιστοσύνη, φτιάξαμε δηλαδή ομάδα εμπιστοσύνης. Ακόμη και να χάσουν θα έχουν δώσει τις μάχες τους. Να μη μας κρίνει ο κόσμος μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά από τη συμπεριφορά μας. Δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να κάνουμε 30 νίκες, τη στιγμή που η ομάδα πέρσι είχε βρεθεί να είναι και η τελευταία. Το ότι θα είμαστε ομάδα που θα δώσει τη μάχη για τις υψηλές θέσεις, αυτό θα γίνει. Αλλά να τάξω πράγματα στον κόσμο, χωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι κα χωρίς να υπάρχουν οι βάσεις στην καθημερινότητα, δεν το κάνω. Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη Νίκη θα την αγαπήσει ο κόσμος».

Σ’ ό,τι αφορά το ματς με τον Ηρακλή, επισήμανε ότι τους διέλυσε ο κορονοϊός, με συνέπεια να μην έχουν τη συγκέντρωση και τη διάθεση άλλων παιχνιδιών και πως ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν ωραιοποίησε τα πράγματα σχετικά με την απόδοση της ομάδας του.

Γυναικεία σφυρίχτρα

Η Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι η διαιτητής του αυριανού αγώνα με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, ενώ βοηθοί της ορίστηκαν οι Στάϊκος και Κουκούμης από την Καβάλα και 4ος ο Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής. Αυτό θα είναι το ενδέκατο παιχνίδι της 36χρονης ρέφερι στη Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας συνολικά 56 ματς στις μικρές εθνικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου