ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αντίδοτο η… αγάπη από τη Νίκη Βόλου

αντίδοτο-η-αγάπη-από-τη-νίκη-βόλου-795835

Πέρα από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο η Νίκη Βόλου έχει κοινωνικό χαρακτήρα και ανέκαθεν στο DNA της ήταν η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η κυανόλευκη ΠΑΕ αυτή τη φορά πρόσφερε αγάπη… σαν αντίδοτο στις δύσκολες ημέρες που περνά η κοινωνία μας.

ΌΟπως είχε προαναγγελθεί οι κυανόλευκοι θα βοηθούσαν άπορες οικογένειες, παρέχοντας τες αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθούν και δίπλα σε συγκεκριμένα ιδρύματα.

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου για ακόμη μία φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και μετά το Πάσχα, όταν και είχε κάνει το γιορτινό τραπέζι σε 10 άπορες οικογένειες, αυτή τη φορά στηρίζει υλικά περίπου 20 οικογένειες, ενώ θα βρεθεί και δίπλα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και σε εκείνα της Κιβωτού του Κόσμου που φιλοξενείται στο Διμήνι, χαρίζοντας δώρα.

Παράλληλα η κυανόλευκη ΠΑΕ προτρέπει όλον τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να βοηθήσει σπίτια με παρόμοια προβλήματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο αυτών των κινήσεών μας και της εορταστικής περιόδου που έρχεται, καλούμε όλον τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να βοηθήσει σπίτια με παρόμοια προβλήματα. Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, φροντίστε, όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας, να έχουν αξιοπρεπή και όμορφα Χριστούγεννα».

Εξάλλου οι λέξεις αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και αδελφικότητα χαρακτηρίζουν το σύλλογο με την κυανόλευκη ΠΑΕ να αναφέρει χθες σε μια λιτή ανακοίνωση, που συνοδεύονταν και από τη δράση των μελών μέσω φωτογραφιών: «Αγαθά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι και από μία ευχετήρια κάρτα για καλές γιορτές μοίρασε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το πρωί της Τετάρτης (23/12), σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ύστερα κι από την απαραίτητη υπόδειξη των ιερωμένων της Ευαγγελίστριας. Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, μόνο αντίδοτο είναι η αγάπη…».

Συνεχίζει η Λέσχη Φιλάθλων

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και όχι μόνο για όσους έχουν ανάγκη. Τα μέλη της Λέσχης και όχι μόνο έχουν ανταποκριθεί και με το παραπάνω συγκεντρώνοντας τις τελευταίες ημέρες τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει και μοιράζονται. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των οικογενειών ξεπερνά τις 50 και βρίσκονται σε όλη τη Μαγνησία. Η συγκέντρωση αγαθών συνεχίζεται και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης: «Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου σε μία εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Ανθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.

Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες.

Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Σε αναμονή για προπονήσεις

Τίποτα δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πρόωρη επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις κι έτσι και στη Νίκη Βόλου περιμένουν να ανάψει το πράσινο φως από τον Γενάρη και επίσημα κι από τις 7 του μηνός, προκειμένου να ξεκινήσει νέα προετοιμασίας, διάρκειας περίπου ενός μήνα, έτσι ώστε να δοθεί και η σέντρα στο πρωτάθλημα μέσα στον Φεβρουάριο. Στην πρεμιέρα της η Νίκη θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου