ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένουν εναγωνίως σέντρα

περιμένουν-εναγωνίως-σέντρα-821357

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Super League 1 συνεχίζεται, το ίδιο απαιτούν και οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών, ανάμεσά τους και η Νίκη Βόλου, που έχει επενδύσει πολλά στη φετινή σεζόν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τόσο το πρωτάθλημα της Super League 2, όσο και εκείνο της Football League δεν έχουν μπει ακόμη σε ρυθμούς αγώνων, με την πρεμιέρα να μετατίθεται ήδη αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο, οι «φτωχοί συγγενείς» του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένουν άπραγοι, την ώρα που πολλοί δείχνουν να μην μπορούν να σηκώσουν το βάρος των εβδομαδιαίων τεστ, που υποχρεούνται λόγω πρωτοκόλλου, ανάλογο με εκείνο που βαδίζουν και οι ομάδες της πρώτης ποδοσφαιρικής κατηγορίας.

Στη Νίκη Βόλου αυτό που προέχει είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών, αλλά εκφράζονται αντιρρήσεις για την ώρα, για άλλες ομάδες, που δεν δείχνουν να είναι το ίδιο φερέγγυες οικονομικά και που τον περασμένο Μάρτιο ψήφιζαν υπέρ της μη συνέχισης του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως μόλις τρία παιχνίδια ήταν αυτά που απέμεναν.

Τη στήριξη τους προς τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Super League 2 και της Football League εξέφρασαν εξάλλου και οι Έλληνες διεθνείς μέσω ανακοίνωσης τους στην οποία

επισημαίνεται πως η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ως εκ τούτου, οι διεθνείς ζητούν επανεξέταση του αιτήματος για έναρξη του πρωταθλήματος, πάντοτε σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες και πρωτόκολλα.

Πλέον με τους περισσότερους από τους Ελληνες ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, το πρόγραμμα εκγύμνασης συνεχίζεται μέσω ειδικής πλατφόρμας, υπό την επίβλεψη των μελών του προπονητικού τιμ, με την ελπίδα πως η δουλειά των τελευταίων μηνών δεν θα πάει χαμένη.

Οι τηλεπροπονήσεις μέσω ειδικής πλατφόρμας συνεχίζονται, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε φόρμα, όταν κι αν επανεκκινήσει η ζωή στα γήπεδα.

Όπως έγινε γνωστό από την κυανόλευκη ΠΑΕ όσο διαρκέσει η αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις, όλοι οι ποδοσφαιριστές μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτελούν πρόγραμμα δύναμης και υψηλής καρδιοαναπνευστικής έντασης, υπό τις οδηγίες των Νίκου Αθανασιάδη και Γιώργου Κυριάκου. Συγκεκριμένα: «Ενημερώνουμε άπαντες πως, όσο διαρκέσει η αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις, ελέω κορονοϊού, θα εφαρμόζεται το εξής πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές μας:

  1. Τέσσερα πρωινά την εβδομάδα, στις 11:30 π.μ., όλοι οι παίκτες, μέσω τηλεδιάσκεψης, εκτελούν πρόγραμμα δύναμης και υψηλής καρδιοαναπνευστικής έντασης, υπό τις οδηγίες των γυμναστών μας.
  2. Τα απογεύματα εκτελούν αερόβια προγράμματα, ατομικά, σε εξωτερικούς χώρους και τα δεδομένα της προπόνησης στέλνονται, μέσω ειδικής εφαρμογής, στο προπονητικό επιτελείο.

Το προπονητικό επιτελείο της Νίκης Βόλου.

#nikivoloufc #staff #workneverstops #staysafe».

Εξ αποστάσεως τα διαρκείας

Ακόμη και εξ αποστάσεως μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή την περίοδο που η λειτουργία των γραφείων έχει ανασταλεί. Η διοίκηση των κυανόλευκων κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, και έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξει κόσμος στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι έδρα η ζήτηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα από φίλους της ομάδας που πέρσι δεν είχαν διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας, που είναι αυστηρά προσωπικά, για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ο ΑΜΚΑ του, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές.

Οι κατηγορίες είναι:

Blue: €50: Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ) κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Family: €120: Αφορά σε οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Οταν… ξεκινήσει

Οσον αφορά στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες και όταν ανάψει το πράσινο φως η Νίκη Βόλου, που τοποθετήθηκε στον Νότιο Όμιλο μετά από κλήρωση, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Αιγάλεω. Το πρόγραμμα για τον Νότιο Όμιλο της Football League έχει ως εξής.

Nότιος Ομιλος

1η αγωνιστική 10η

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

2η αγωνιστική 11η

Ρόδος-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική 12η

Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

4η αγωνιστική 13η

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η αγωνιστική 14η

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η αγωνιστική 15η

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

7η αγωνιστική 16η

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική 17η

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η αγωνιστική 18η

Νίκη Βόλου-Επισκοπή

Σημειώνεται πως μετά τους δύο γύρους θα ακολουθήσουν playoffs για τις θέσεις 1-4 σε κάθε όμιλο ξεχωριστά με εντός και εκτός έδρας αγώνες playoffs σε έξι αγωνιστικές -διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο προβιβάζονται στην Super League 2. Αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν playout για τις θέσεις 5-10 με εντός και εκτός έδρας αγώνες σε δέκα αγωνιστικές, διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου