ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πίστη για ανατροπή και άνοδο

με-πίστη-για-ανατροπή-και-άνοδο-518036

Με πίστη για την ανατροπή που θα φέρει την άνοδο θα παίξει την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου, θέλοντας μόνο νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό για να πανηγυρίσει την άνοδο μέσω των μπαράζ και την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη στον πρώτο αγώνα μπαράζ την περασμένη Κυριακή μπορεί να έχασε 0-1 από τον Θεσπρωτό, μπορεί να μην ήταν καλή στο γήπεδο, μπορεί να υποτίμησε τον αντίπαλο, αλλά αυτή την Κυριακή όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως παίζουν το παιχνίδι της πενταετίας και υπάρχει η πίστη πως αυτό το ματς πρέπει να κερδηθεί…

Το σύνθημα έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Νίκος Ιμεράι που τόνισε πως κι εκείνος έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές ότι θα πάνε στην Ηγουμενίτσα να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ώστε να γίνουν όλοι μία γροθιά και να φέρουν την Κυριακή την άνοδο.

Ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς αυτή την εβδομάδα ασχολήθηκε και με την τόνωση της ψυχολογίας των παικτών δείχνοντάς τους ότι πιστεύει σε αυτούς και στις δυνάμεις τους, ενώ παρόμοια πίστη υπάρχει και από τον κόσμο…

Στη Νίκη έχουν «σβήσει» από το μυαλό τους το ματς της περασμένης Κυριακής έχοντας όμως πάρει «μαθήματα» και έχοντας «οπλιστεί» θέλουν μόνο νίκη μεθαύριο για να πανηγυριστεί η επάνοδος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα…

Στο παρελθόν μόνο την περίοδο 15-16 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (29/11/15) η Νίκη έχει χάσει 2-0 στην Ηγουμενίτσα, ενώ την επόμενη περίοδο 12/2/17 κέρδισε 0-3 (12’ Κορέτα, 52’ Πετράκος, 79’ Μέτσε), ενώ πιο παλιά σε πρεμιέρα Γ΄ Εθνικής (5/9/99) η Νίκη με προπονητή τον Βαγγέλη Βουρούκο σε ένα συγκλονιστικό ματς στην Ηγουμενίτσα πήρε ισοπαλία με τον Γιώργο Διάκο να ισοφαρίζει στο στις καθυστερήσεις σε 4-4 (31’ Σπ. Δημόπουλος, 39’, 90’ Ταχίρι, 47’ Καμίτσης- 28’, 36’ Κόφφας, 62’ Πέτρου, 94’ Διάκος), ενώ στη Ν. Ιωνία (9/2/2000) ο Θεσπρωτός πήρε ισοπαλία 1-1 (27’ Ι. Παναγιώτου -28’ Ντιμιτρόφ).

Επίσης την περίοδο 2000-2001 στην τότε Δ΄ Εθνική η Νίκη κέρδισε στην Ηγουμενίτσα 1-3 (80΄Μοναχός-4’, 71΄Φασουράκης, 44΄ Ι. Παναγιώτου), όπως θέλει να κάνει και αυτή την Κυριακή έχοντας και συμπαράσταση του κόσμου της…

Αρχισε η προπώληση

Ξεκίνησε από χθες η διάθεση των εισιτηρίων στην Ηγουμενίτσα. Τα πρώτα… «μαγικά χαρτάκια» διέθεσε χθες ο Θεσπρωτός στους φιλάθλους του, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (12/5 στις 17:00) με τη Νίκη Βόλου για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Τα εισιτήρια που προπωλούνται αφορούν στην κεντρική-σκεπαστή εξέδρα του Σταδίου Ηγουμενίτσας, ενώ την Κυριακή θα ανοίξει για πρώτη φορά φέτος και η απέναντι κερκίδα που είναι ορθίων!

Αγγελάκης στο 2ο μπαράζ ανόδου

Το κυριακάτικο παιχνίδι της Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο των επαναληπτικών αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Football League ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τη Νίκη Βόλου θα το διευθύνει ο Αγγελος Αγγελάκης από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αγ. Αγγελάκης είναι στους πίνακες της Football League, έχοντας σφυρίξει φέτος οκτώ αγώνες της Β’ Εθνικής, επτά της Γ’ Εθνικής και ένα ματς Κυπέλλου. Συνολικά ο 36χρονος διαιτητής έχει διευθύνει έναν αγώνα της Σούπερ Λιγκ, 38 της Β’ Εθνικής και 34 της Γ’ Εθνικής. Ο κ. Αγγελάκης ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αλμυρό που έληξε ισόπαλος 0-0.

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αργύρη Νταβέλα, όλοι από την Ενωση Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπούμπας από την Ενωση Ηπείρου και παρατηρητής ο Σπύρος Τομαράς από την Ενωση Αιτωλοακαρνανίας.

Ενώ στις 12 και 15 Μαΐου διεξάγονται οι ρεβάνς των μπαράζ της Γ’ Εθνικής που θα κρίνουν ποιες τέσσερις ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου μέσω της διαδικασίας και η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε όλους τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Κυριακή (12/5)

15:00 Ιωνικός – Αιολικός

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Γιάντσης (Ημαθίας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

17:00 Νέστος Χρυσούπολης – Τριγλία

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)

17:00 Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

Τετάρτη (15/5)

15:00 Καλαμάτα – Διαγόρας

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον προπονητή του Διαγόρα Ρόδου κ. Πέτρο Ρουτζιέρη για το θλιβερό γεγονός του θανάτου του πατρός του.

Βραβείο fair play στο Αθλ. Κολέγιο Νίκης

Το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης εκτός του τίτλου του πρωταθλητή της Γ΄ ΕΠΣΘ και την άνοδο στην Β΄ κατηγορία κατέκτησε έναν ακόμη σημαντικό τίτλο. Η ομάδα του Αθλητικού Κολεγίου θα τιμηθεί με το βραβείο ήθους fair play καθώς ήταν η μόνη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ που δεν είχε αποβολή παίκτη της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου