Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για φιλικό, Κύπελλο και πρωτάθλημα

για-φιλικό-κύπελλο-και-πρωτάθλημα-890436

Για τα ματς που έχει μέσα στον Δεκέμβριο προετοιμάζεται ο Βόλος, ο οποίος βάζει σε σειρά τις υποχρεώσεις του, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά και ενώ περιμένει να έχει επιστροφές απο τραυματισμούς έλυσε το συμβόλαιο με την Ηλία Τσέλιο.

Αρχικά την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου υπάρχει το φιλικό με τη Λαμία στο γήπεδο «Αθ. Διάκος», στις 16:00, το οποίο και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα του Cosmote Sport 1, που αντιμετωπίζεται ως τεστ ετοιμότητας, αφού θα αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός μεσοεπιθετικός Έντσο Γκάτζι, ο οποίος ήρθε στον Βόλο με ρυθμό αφού έπαιξε ματς και είχε τρία γκολ και άλλες τόσες ασίστ φορώντας τη φανέλα της Τσάκο Φορ Έβερ.

Ο Αργεντινός θα πάρει μια πρώτη ανεπίσημη γεύση από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού σε επίσημο ματς θα μπορεί να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου.

Για τον Βόλο η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν θα γίνει με παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά νωρίτερα με ματς Κυπέλλου, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου θα παίξει, στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16», ενώ στις 21 και 29 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν δυο αγώνες για το πρωτάθλημα.

Παρελθόν ο Τσέλιος

Παρελθόν αποτελεί από τον Βόλο ο 25χρονος χαφ Ηλίας Τσέλιος από χθες. Ο Τσέλιος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του με την ομάδα, έχοντας συμμετοχή μόνο σε δύο ματς της Super League ως αλλαγή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ηλία Τσέλιο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Ηλίας Τσέλιος πριν έρθει το καλοκαίρι στον Βόλο, αγωνίστηκε στην Ξάνθη, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εργοτέλη, Λαμίας και ΑΕΚ.

Οριστικά στις 15/12 το Κύπελλο

Οριστικά στις 15/12 θα γίνει το ματς του Βόλου στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό καθώς χθες ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ το αναλυτικό πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι θα γίνουν το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου. Την Τετάρτη 14/12 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 15/12 οι αγώνες Ολυμπιακός-Ατρόμητος, Παναθηναϊκός-Βόλος και Κηφισιά-ΑΕΚ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει την Παρασκευή 16/12, με το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τέταρτη 14/12

14:00 Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Αγίου Νικολάου

16:00 Καλαμάτα-ΠΑΟΚ

18:00 Λαμία-Καλλιθέα

Πέμπτη 15/12

17:30 Παναθηναϊκός-Βόλος

19:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος

21:30 Κηφισιά-ΑΕΚ

Παρασκευή 16/12

14:00 Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου

16:00 Λεβαδειακός-Αρης.

Δυο ματς πρωταθλήματος

Μέσα στο 2022 και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη στην έναρξη του β’ γύρου και θα ακολουθήσει το πολύ απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 29/12. Πάντως με τον νέο χρόνο και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, η βολιώτικη ομάδα θα κληθεί να δώσει συνεχόμενους αγώνες και αν και δεν έχουν βγει οι ακριβείς ημερομηνίες, μέχρι το τέλος του πρώτου μήνα του 2003 θα υπάρξουν οι εξής 7 αγωνιστικές:

14η, 21/12/22

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

15η, 29/12/22

Βόλος-ΑΕΚ

16η, 5/1/23

ΟΦΗ-Βόλος

17η, 8/1/23

Βόλος-Ολυμπιακός

18η, 15/1/23

Ιωνικός-Βόλος

19η, 22/1/23

Αρης-Βόλος

20η, 29/1/23

Βόλος-Παναιτωλικός

Επίσης 11 ή 12/1/23 θα γίνει η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, ενώ αν υπάρξει βολιώτικη πρόκριση θα υπάρξει ακόμη ένα ματς στο διάστημα 17-19 Ιανουαρίου.

Περιμένει επιστροφές

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι έτοιμος ο Τάσος Τσοκάνης, προερχόμενος από τραυματισμό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 10/11.

Νωρίτερα θα έχει αποθεραπευτεί ο Ζαν Μπαριέντος, ενώ κανονικά έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Σέρβος φορ Όγκνιεν Οζέγκοβιτς που επίσης είχε μείνει εκτός από το φιλικό που είχε ο Βόλος με την Κ19 την περασμένη Πέμπτη στην Πορταριά.

Επίσης ο Βόλος περιμένει και τη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή καθώς παίκτης της ομάδας θεωρείται ο Μίκαελ Τσιρίνος, αλλά ο διεθνής εξτρέμ από την Ονδούρα, αναμένεται στην Ελλάδα αφού ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Ολίμπια της πατρίδας του στην οποία αγωνίζεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βόλος είναι σε επαφή και με παίκτη της Super League που θέλει να λύσει το συμβόλαιό με την ομάδα του.

Πέμπτη ο ορισμός των αγώνων

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη (08/12), στην οποία μεταξύ άλλων θα οριστούν οι αγώνες του δεύτερου γύρου. H ανακοίνωση της Λίγκας: Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Ορισμός αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 (14η-20η αγωνιστική).
  2. Ενημέρωση περί της οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ εκ προσόδων από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.
  3. Κεντρική χορηγία του συνεταιρισμού.
  4. Σχέσεις με την Ε.Π.Ο: (α) η έκτακτη καταστατική Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 3ης Φεβρουαρίου 2023 και η θέση του συνεταιρισμού περί της τροποποίησης του άρθρου 66 του καταστατικού της τελευταίας και (β) η θέση του συνεταιρισμού επί του από 15/11/2022 εγγράφου της Ε.Π.Ο. προς συγκεκριμένες ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού αναφορικά με την κοινοποίηση συμβάσεων για την προβολή χορηγών κλπ με τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στα γήπεδα.
  5. Σύναψη συμβιβασμού με πρώην εργαζόμενο του συνεταιρισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου