Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προπονείται κανονικά ο Οζέγκοβιτς

προπονείται-κανονικά-ο-οζέγκοβιτς-891129

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, που ένιωθε ένα σφίξιμο, προπονείται στο 100% από προχθές Σάββατο, ξεπερνώντας το μικροπρόβλημα τραυματισμού του, το οποίο τον είχε αναγκάσει να μείνει εκτός από το φιλικό που είχε ο Βόλος με την Κ19 την περασμένη Πέμπτη στην Πορταριά.

Ετσι, υπολογίζεται και για το νέο φιλικό, πολύ πιο δυνατό αυτή τη φορά, απέναντι στη Λαμία εκτός έδρας την προσεχή Πέμπτη στις 16.00, που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Αντίθετα, συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα ο Μπαριέντος και ο Τσοκάνης, με τον πρώτο να αναμένεται πιο γρήγορα να μπει στις προπονήσεις. Ο Ουρουγουανός έχει ένα τράβηγμα από το ματς με τον ΠΑΟΚ και προφυλάσσεται, ενώ ο Ελληνας μέσος δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς μετά τη θλάση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 10/11.

Εν τω μεταξύ συνέντευξη παραχώρησε ο Φαν Βέερτ στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην Ολλανδία που προετοιμάζεται η «Ενωση» και ρωτήθηκε σχετικά με τον Βόλο και τον συμπαίκτη του και πάλι Πάολο Φερνάντες.

Αρχικά στην ερώτηση αν εντοπίζει διαφορές στην ένταση της προπόνησης της ΑΕΚ σε σχέση με τον Βόλο απάντησε: «Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές, γιατί και ο κόουτς Μπράτσος έπαιζε με ένταση και ζητούσε σκληρές προπονήσεις. Η εμφανής διαφορά, είναι το πώς κυλάει μια προπόνηση. Στον Βόλο, ξεκινούσαμε με πιο αργούς ρυθμούς και μετά σταδιακά ανέβαινε η ένταση. Στην ΑΕΚ, είναι εκρηκτική η προπόνηση από το ξεκίνημα. Αλλά και στον Βόλο κάνουν καλή δουλειά στην εκγύμναση».

Ακόμη για την εκ νέου συνύπαρξή του και στην ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες ανέφερε: «Ο Πάολο ήταν ένας παίκτης που με βοήθησε. Εξαρτιόμουν από τον ίδιο, δημιουργούσε χώρους και ευκαιρίες για μένα. Δεν είμαι ένας επιθετικός που δημιουργεί από μόνος του με ντρίμπλες. Είμαι ένας φίνισερ (σ.σ. ο παίκτης που τελειώνει τις φάσεις). Έχω ανάγκη δημιουργικούς παίκτες γύρω μου και ο Πάολο είναι ένας τέτοιος. Από το τίποτα μπορεί να δημιουργήσει μια ευκαιρία, μπορεί να ντριμπλάρει δύο παίκτες και να φτιάξει κάτι καλό και έχω την πεποίθηση ότι αυτή την εξαιρετική συνεργασία του Βόλου θα την βρούμε και στην ΑΕΚ».

Ηττες για Κ19, Κ17 και Κ15

Η Κ19 του Βόλου σε εξ αναβολής ματς για τη 2η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ έχασε χθες Κυριακή στο γήπεδο του Γαλατσίου από την ΑΕΚ με 4-2, παρόλο που κατάφερε να ανατρέψει προσωρινά το εις βάρος του 2-0 (20’ Κοντουρουχάς, 39’, 74’ Κυρσανίδης, 69’ Δημητριάδης – 42’ Δήμου, 52’ Νταϊλάνι).

ΒΟΛΟΣ Κ19: Αυγερινός, Ζέρβας, Μαλαμούλης, Σανάι (68’ Γαβριηλίδης), Καραστέργιος, Ίννος, Κασιούρας, Τσελεμπάκης (75’ Τουλουμενίδης), Νταϊλάνι (75’ Κύρκος), Παπαθανασίου (78’ Στεργίου), Δήμου (68’ Τζαφέρι).

Βαριά ήττα με 5-1 υπέστη η Κ17 του Βόλου από την ΑΕΛ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Για τους «βυσσινί» πέτυχε χατ-τρικ ο Κουκουράβας, ενώ Μπέης και Τζιότζιος βρήκαν επίσης δίχτυα. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αλεξιάδης στο 40’.

ΒΟΛΟΣ Κ17: Διακόσιας, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Κουκουφίκας, Λουλούδης, Θεοχάρης (46’ Παρμακσήζης), Αλεξιάδης (85’ Κάιο), Γκουγκούλης (70’ Νικούδης), Καπετάνος (70’ Μανός), Ιωαννίδης, Χάνος (45’ Σταυραντώνης).

Τη συντριβή, τέλος, γνώρισε από την ΑΕΛ η Κ15 του Βόλου με 6-0. Από μία φορά σκόραραν οι Αβραμούλης, Γ. Τσακνάκης, Γουγουλιάς, Μπασδέκης και δις ο Αγοραστός.

ΒΟΛΟΣ Κ15: Τζέκας, Καραλής, Βελεντζάκος, Καραγκούνης, Βάιος, Παπαστεργίου, Ράιος Γ., Μπουραζάς, Γκαραβέλας, Σχόρης, Κρομμύδας. Αγωνίστηκαν και οι: Καλαβρός, Παρμακσήζης, Ράιος Λ., Αυλογιάρης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου