Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τρία ματς ακόμη, περισσότερες ευκαιρίες

τρία-ματς-ακόμη-περισσότερες-ευκαιρί-904673

Αύριο Σάββατο 30 Απριλίου και στις 8:30 το βράδυ στο Πανθεσσαλικό θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση ο Βόλος καθώς θα αγωνιστεί με τον Ατρόμητο, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των playouts της Super League.

Το αυριανό ματς θα είναι ένα ακόμη από αυτά τα «αδιάφορα» και χωρίς σκοπιμότητες, που χαρίζουν στιγμές όμορφου ποδοσφαίρου με τον Βόλο να ψάχνει και επιπλέον κίνητρα όπως το να μη δεχτεί γκολ, κάτι που είχε καταφέρει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν είχε νικήσει με 3-0 τον Ατρόμητο, σε έναν από τους λίγους αγώνες που έμεινε ανέπαφη η βολιώτικη εστία.

Επίσης κίνητρο είναι η όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στο τέλος κι ενώ θα απομένουν άλλα δυο ματς στις 8/5 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και κλείνοντας την χρονιά στον Βόλο στις 14 του Μάη με τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, συνεχίζεται και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου αρχικά με λύσεις κάποιων συμβολαίων. Ορός, Κορέα, Ρεγκατέν και Νίνης έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ δεν θα υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου και του Σοάρες.

Ως τα μέσα του Μαΐου θα ξεκαθαρίσει το πόσοι ακόμη θα φύγουν -κάτι που εξαρτάται από τις γενικότερες εξελίξεις- αφού ο Βόλος θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές και σε μεταγραφικό επίπεδο. Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη γίνει ταξίδια στο εξωτερικό για να τσεκαριστούν παίκτες και να πραγματοποιηθούν επαφές με μάνατζερ και συλλόγους. Κάποιες «ανάγκες» είναι δεδομένες, όπως η απόκτηση στόπερ, χαφ και εξτρέμ.

Πάντως, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο -πέρα απο τις ανακοινώσεις αποχώρησης- αφού και τον περασμένο Γενάρη φαινόταν αποχώρηση του Ρινέρ, που τελικά ξανάπαιξε και τώρα ο 26χρονος στόπερ βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων να είναι στην αποστολή της Εθνικής Περού για να πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ του 2022.

Τώρα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, φημολογείται πως υπάρχει «ο.κ.» για Αφρικανό, που αγωνίζεται στη Γαλλία και για δύο Αργεντινούς, ενώ έχει γραφτεί πως υπάρχει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα του Εργοτέλη, Γιώργου Σερβιλάκη.

Ο Βόλος πάντως ώς το φινάλε των playouts της Super League 1 θα έχει ως στόχο μια καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία, αλλά και οι περισσότερες ευκαιρίες με τις συμμετοχές των νεαρών Μεταξά, Σιέλη, Λογαρά, Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλου, που είχαν μάλιστα θετικά δείγματα, ενώ ήδη επέστρεψε και μπορεί να θεωρηθεί και ως μεταγραφή για τη νέα χρονιά και ο Ολλανδός Ριένστρα…

Μέχρι τώρα κι ενώ απομένουν άλλα 3 παιχνίδια για τον Βόλο, δυο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχή σε 29 ματς και είναι: ο Αντριάν Ρεγκατέν (2160’) που ήδη είναι παρελθόν… και ο Χούλιαν Μπαρτόλο (2022’) που 6 φορές έπαιξε ως αλλαγή και σε 28 παιχνίδια αγωνίστηκε ο Ολλανδός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Τομ Φαν Βέερτ (2473’).

Σε 26 αγώνες έπαιξε ο Φράνκο Φεράρι (2340’), σε 25 ο Φράνκο Ρομέρο (1992’) και σε 24 ο Τάσος Τσοκάνης (1961’), αλλά και ο Πάολο Φερνάντες (1970’).

Σε 23 παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Κέβιν Ροσέρο (854’), ξεκινώντας βασικός στα εννέα και σε 21 ο Λεβέντ Γκιουλέν (1504’).

Σε 20 ματς έπαιξαν ο Μπόρις Κλέιμαν (1710’), και ο Άλεξ Σοάρες (905’), ενώ 19 συμμετοχές έχουν ο Ζαν Μπαριέντος (1468’), ο Εμιλιάνο Πουρίτα (1193’) και ο Σωτήρης Νίνης (738’) τα 8 βασικός και τα 11 ως αλλαγή και εδώ και μια εβδομάδα αποτελεί παρελθόν.

Στις 18 συμμετοχές έφτασε μέχρι να φύγει ο Νικολάς Ορος (1288’), σε 15 ματς έχει παίξει ο Ζαν Ρινέρ (944’), σε 12 ο Νικολάι Αλχο (1012’) και ο Αλέξανδρος Τερεζίου (85’), που ο τραυματισμός του στέρησε περισσότερες.

Ο Χόρχε Κορέα δεν έπεισε μπορεί να κάνει τη διαφορά σε 10 ματς που έπαιξε (μόνο 3 βασικός, 340’), ενώ σε 7 ματς έπαιξε ο Μάτιτς Κότνικ (585’), αλλά και 5 ο Συμεών Παπαδόπουλος (405’). Επίσης 5 συμμετοχές έχει ο Χρήστος Σιέλης (192’), σε 3 ματς αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μεταξάς (186’) και σε 2 ο Παύλος Λογαράς (69’) αλλά και ο Ντάν Ριένστρα (44’) και ο Θανάσης Τριανταφύλλου (24’), που επανήλθαν μετά τον τραυματισμό που είχαν στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Επίσης, σε 12 ματς είχε αγωνιστεί ο Φαούστο Γκρίλο(1013’), που έχει αποχωρήσει, ενώ σε 8 ως τον Δεκέμβριο και ο Καμίλ Βοϊτκόφσκι (133’).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου