Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Λύση συνεργασίας με Ορός και ευκαιρία για ξεκούραση στον Βόλο

λύση-συνεργασίας-με-ορός-και-ευκαιρία-1943

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το Πάσχα θα κάνουν σήμερα Μ. Πέμπτη οι παίκτες του Βόλου, οι οποίοι θα πάρουν άδεια έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν και θα επιστρέψουν στις επάλξεις, έχοντας την επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση το Σάββατο 30 Απριλίου στις 20.30, φιλοξενώντας στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Ο Φράνκο Ρομέρο, ο οποίος τρόμαξε άπαντες με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γήπεδο της Νίκαιας στο ματς με τον Ιωνικό, κάνει μόνο ατομικό πρόγραμμα για συντήρηση και δεν υπάρχει κανείς λόγος να βιαστεί να επιστρέψει, εφόσον χρειάζεται προσοχή με το μικρό αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι.

Τραυματίας είναι και ο Μάτιτς Κότνικ στον ώμο, για τον οποίον όλα δείχνουν ότι η χρονιά έχει τελειώσει, ο Αλέξανδρος Τερεζίου έχει πρόβλημα στη μέση και κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας κυρίως στο γυμναστήριο, ενώ ο Τάσος Τσοκάνης, που δεν έχει παίξει καθόλου στα πλέι άουτ λόγω τραυματισμού και έχει να αγωνιστεί από το ματς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προπονείται κανονικά.

Σε ό,τι αφορά στον Φράνκο Φεράρι, που ένα τράβηγμα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, παρότι ήταν στον πάγκο, από τη Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από κει και πέρα είναι γνωστό ότι ο Νικολάς Ορός και ο Αλεξ Σοάρες εδώ και μέρες δεν υπολογίζονταν, το ίδιο συμβαίνει πλέον και με τον Σωτήρη Νίνη, τη στιγμή που προχθές ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με τους Αντριάν Ρεγκατέν και Χόρχε Κορέα.

Επομένως, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας ενεργοί είναι οι εξής 19 παίκτες (αν αφαιρέσουμε τους τρεις που δεν υπολογίζονται και τους τραυματίες Ρομέρο και Κότνικ, που δύσκολα θα επιστρέψουν έως τη λήξη της σεζόν):

-οι τερματοφύλακες Παπαδόπουλος Συμεών, Κλέιμαν Μπόρις

-οι στόπερ Γκιουλέν Λεβέντ, Ρινέρ Ζαν, Σιέλης Χρήστος, Λογαράς Παύλος, Τριανταφύλλου Θανάσης

-οι πλάγιοι μπακ Άλχο Νικολάι, Πουρίτα Εμιλιάνο, Φεράρι Φράνκο

-οι αμυντικοί μέσοι Μεταξάς Δημήτρης, Τσοκάνης Αναστάσιος, Μπαριέντος Ζαν, Ριένστρα Νταν

-οι επιθετικοί χαφ Φερνάντες Πάολο, Μπαρτόλο Χούλιαν

-οι φορ Φαν Βέερτ Τομ, Τερεζίου Αλέξανδρος, Ροσέρο Κέβιν.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να ανακοινωθεί κάποια άλλη λύση συνεργασίας.

Στον Βόλο, η καλή διάθεση και ψυχολογία είναι δεδομένη μετά τα τελευταία τρία θετικά αποτελέσματα και τους πέντε βαθμούς που πήρε η ομάδα, φτάνοντας στους 35 και άπαντες θέλουν στα επόμενα ματς με Ατρόμητο και ΟΦΗ εντός και με τον Παναιτωλικό εκτός ανάλογη εικόνα και διεύρυνση του αήττητου σερί στα έξι ματς, ώστε να κλείσει η χρονιά με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν

Το ότι ο Βόλος μόνο αδιάφορος δεν είναι στα πλέι άουτ και δεν χαρίζεται σε κανέναν, αντίθετα παίζει καλό ποδόσφαιρο με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά. Συγκεκριμένα σε σύγκριση με τις ομάδες που μετέχουν είτε στα πλέι οφ είτε στα πλέι άουτ, ο Βόλος έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με έξι γκολ μαζί με ΟΦΗ και ΑΕΚ, ενώ την έκπληξη κάνει ο Ιωνικός, που έχει σκοράρει στους αγώνες κατάταξης εννιά φορές και είναι πρώτος στα τέρματα.

Ακόμη, ο Βόλος είναι τέταρτος και στα γκολ ανά τελικές προσπάθειες (1/7.5) και δεύτερος σε ασίστ με 4 πίσω από τον Ιωνικό (9) μαζί με ΟΦΗ και ΑΕΚ, που έχουν επίσης 4.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, τέλος, είναι 5η και στα γεμίσματα με 30 εύστοχα σε 91 προσπάθειες, με πρώτη την ΑΕΚ σ’ αυτήν την κατηγορία με 57/132.

Λύση συνεργασίας Βόλου και με Ορός

Ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση συνεργασίας της ΠΑΕ Βόλος με τον Νίκολας Ορός, ο οποίος δεν υπολογιζόταν και δεν θα ενεργοποιούνταν η οψιόν απόκτησής του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε φέτος σε 18 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε πέντε γκολ, ενώ έδωσε και δύο ασίστ. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Νικολάς Ορός, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Για δεύτερη φορά

μπαμπάς ο Τσοκάνης

Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς. Η ΠΑΕ Βόλος του εύχεται να είναι υγιές και καλότυχο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου