Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με ζητούμενο συνοχή και ετοιμότητα ο ΝΠΣ Βόλος

με-ζητούμενο-συνοχή-και-ετοιμότητα-ο-ν-453315

Με στόχο την καλύτερη συνοχή και την ετοιμότητα, όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 1, κινείται ο ΝΠΣ Βόλος, που αναπροσαρμόζει μερικώς το πρόγραμμά του, έχοντας μπροστά του τώρα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, καθώς η επίσημη σέντρα έχει μετατεθεί πλέον για τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η νέα αναβολή για σέντρα στη Super League 1 για τις 11-12 Σεπτεμβρίου έχει προκύψει, καθώς δεν έχει υπογραφεί η προκήρυξη, δεν υπάρχουν επίσημα τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ, ενώ αναμένεται και η τροποποίηση για την κεντρική διαχείριση.

Η ΠΑΕ Βόλος, όπως και οι Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, λέγεται ότι τα έχουν βρει στο οικονομικό με την COSMOTE TV, αλλά ένα ακόμη ζητούμενο αφορά στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24 και η Super League αποφάσισε όπως οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8 στις 12:00 (με θέματα την έγκριση της προκήρυξης και την τροποποίηση του καταστατικού).

H εκ νέου αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τον ΝΠΣ Βόλος σημαίνει ότι η ομάδα που έκανε 50 μέρες προετοιμασία με 10 φιλικά σε Ελλάδα και Ολλανδία πλέον θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της 70 μέρες μετά το ξεκίνημα της περιόδου.

Πάντως η βολιώτικη ομάδα προγραμμάτισε φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 29/8 στις 7 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί στα 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για το κυριακάτικο φιλικό: «Την ερχόμενη Κυριακή (29/8) στις 7.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση.

Για το φιλικό με την ΑΕΚ έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19, είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Ο φιλικός αγώνας ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά».

Ο ΝΠΣ Βόλος πέρσι με την ΑΕΚ έπαιξε 4 φορές αφού εκτός από το πρωτάθλημα που πήρε 2-2 στη Ριζούπολη και κέρδισε 1-0 στο Πανθεσσαλικό είχε και ματς κυπέλλου χάνοντας 4-2 στο ΟΑΚΑ και κερδίζοντας 1-0 στον Βόλο, ενώ στο νέο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην 7η αγωνιστική.

Το κυριακάτικο φιλικό, που έρχεται 15 μέρες μετά το τελευταίο στο Χαριλάου, έχει ιδιαίτερη σημασία για τον προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ που θα μετρήσει δυνάμεις και ετοιμότητα του ΝΠΣ Βόλος απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Στον ΝΠΣ Βόλος παρά το γεγονός ότι έμειναν αρκετοί παίκτες από την περσινή περίοδο (Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Νίνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Λογαράς, Ριένστρα, Κλέιμαν Παπαδόπουλος), έχουν ακόμη ως ζητούμενο την καλύτερη συνοχή αφού είναι περισσότεροι οι νέοι παίκτες και μάλιστα από διαφορετικές εθνικότητες.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ Μάτιτς Κότνικ είναι ο μόνος από τους νέους που έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιποι είναι ο Κολομβιανός Κέβιν Ροσέρο, οι Αργεντινοί Εμιλιάνο Πουρίτα, Νικολάς Ορόζ, οι Πολωνοί Καμίλ Βοϊτκόβσκι, Γιακούμπ Κούζντρα, οι Ελβετοί Ζαν Πιέρ Ρινέρ, Λεβέντ Γκιουλέν, ο Ουρουγουανός Φράνκο Ρομέρο, ο Ολλανδός Τομ Φαν Βέερτ, ο Ισπανός Πάολο Φερνάντες, ο Γαλλομαρονικός Αντριέν Ρεγκατέν και ο Πορτογάλος Άλεξ Σοάρες είναι οι νέοι συν τους νεαρούς Τερεζίου, Μεταξά, Τριαανταφύλλου.

Για αρκετό καιρό πάντως θα μείνει εκτός ο Ριένστρα μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη και για τον ίδιο λόγο λείπουν και οι νεαροί Κύρκος και Τριανταφύλλου.

Περιμένει και τον κόσμο

Ο ΝΠΣ Βόλος στην 3η του σεζόν στη Super League 1, από τον Σεπτέμβριο περιμένει και τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό, κάτι που είχε λείψει το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Μάλιστα ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που πέρσι είδε μόνο από την τηλεόραση την ομάδα να έχει επιτυχίες και αυτό φάνηκε από την κίνηση των διαρκείας.

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου), FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 ευρώ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 ευρώ (βάσει κυβερνητικής απόφασης, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι αποδεδειγμένα νοσούντες το τελευταίο εξάμηνο). Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αρχίζουν τα πρωταθλήματα Κ19 και Κ17

Παρά την αναβολή της πρεμιέρας της Super League, τα πρωταθλήματα των Κ19 και Κ17 θα αρχίσουν κανονικά, αν και ο ΝΠΣ Βόλος θα ξεκινήσει με μια εβδομάδα καθυστέρηση.

Οι ιθύνοντες της Super League πήραν απόφαση το πρωτάθλημα της Κ19 να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/8), ενώ μία βδομάδα μετά 4-5 Σεπτεμβρίου αυτό των Κ17.

Η ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος που έχει προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο πάντως δεν θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο αφού έχει ζητηθεί αναβολή από τον Απόλλωνα και έτσι το ματς ορίστηκε γα τις 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πανοράματος Φυλής.

Στην Κ-17 της ΠΑΕ Βόλος προπονητής είναι ο Γιώργος Δανόπουλος, ενώ στο προπονητικό τιμ των ομάδων νέων είναι ως βοηθοί και οι Δ. Τόρης, Θοδ. Πολυχρόνου και Στ. Παπαθεοδώρου.

Στην τελευταία διοργάνωση των Κ-17 προστέθηκε η ΑΕΛ που δήλωσε συμμετοχή αυξάνοντας σε οκτώ τις ομάδες του Βόρειου Ομίλου (ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΝΠΣ Βόλος, ΑΕΛ και Λαμία). Θυμίζουμε ότι στο Νότιο Ομιλο θα αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Ιωνικός.

Αντίθετα, μειώθηκαν οι συμμετέχουσες στο πρωτάθλημα Κ15, όπου δεν υπάρχει συμμετοχή από τον ΝΠΣ Βόλος ενώ και η Ξάνθη έκρινε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κόστος των επιπλέον μετακινήσεων που προβλέπει ο ενιαίος όμιλος. Έτσι, με τα έως τώρα δεδομένα, πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή μόλις οκτώ ομάδων: Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρόμητου, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου