LIFE STYLE

Survivor 3: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση από την ελληνική ομάδα

survivor-3-αυτοί-είναι-οι-3-υποψήφιοι-για-αποχώρ-576494

Με καβγάδες και εντάσεις, τόσο στην ελληνική όσο και στην τουρκική ομάδα συνεχίζεται το Survivor 3. Η ελληνική ομάδα έχασε την ασυλία και τα αίματα άναψαν.

Μπορεί η ελληνική ομάδα του Survivor 3 το Σάββατο να κέρδισε με 10-4 το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και στη συνέχεια, την Κυριακή να κέρδισε και το αγώνισμα προμηθειών, ωστόσο έχασε και το δεύτερο και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας.

Ετσι, στο επόμενο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor 3 θα αποχωρήσει παίκτης της ελληνικής ομάδας.

Κατά το χθεσινό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας στο Survivor 3, από τους άνδρες την κέρδισε ο Κυριάκος Πελεκάνος και στις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα.

Μάλιστα, ο αγώνας της ατομικής ασυλίας αποτέλεσε αφορμή για νέα ένταση στο Survivor 3. Ο Σπύρος, αγωνίστηκε για την ατομική ασυλία την ώρα που υπήρχε η μουρμούρα για το αν θα έπρεπε ή όχι να αγωνιστεί, καθώς είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται εδώ και καιρό. Μεγαλύτερη ένταση προκλήθηκε όταν ο Σπύρος αποχώρησε από το αγώνισμα ατομικής ασυλίας όταν έχασε και ο Τόνι, υποστηρίζοντας συνέχεια στους συμπαίκτες του στο Survivor 3 ότι το έκανε μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάρει την ασυλία ο Τόνι.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η ένταση στην ελληνική ομάδα του Survivor 3 περίσσευε.

Αναγκαστικά για να κρατηθούν οι ισορροπίες και οι τρεις υποψήφιοι θα έπρεπε να ήταν άνδρες. Από την κάλπη του Survivor 3 υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχθηκε ο Σπύρος, ο Κυριάκος έδωσε τον Τόνι και η Κατερίνα Δαλάκα τον Πάτρικ Ογκουνσότο.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου