LIFE STYLE

Στρέιζαντ: Μετανιώνω βαθιά για όσα είπα για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

στρέιζαντ-μετανιώνω-βαθιά-για-όσα-είπ-576918

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ απολογήθηκε για τις σοκαριστικές δηλώσεις που έκανε για τον Μάικλ Τζάκσον και τους δύο άνδρες που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν παιδιά.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, η Στρέιζαντ παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και εξέφρασε τον θαυμασμό της γιατί οι δύο άνδρες είπαν την αλήθεια τους. Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις που έκαναν οι Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», η Στρέιζαντ έκανε δηλώσεις που σόκαραν στους Times.

Αν και ανέφερε ότι τους πιστεύει, συμπλήρωσε: «Μπορείς να πεις ότι “κακοποιήθηκαν”, αλλά αυτά τα παιδιά- όπως ακούσαμε να λέμε- ήταν ενθουσιασμένα που βρίσκονταν στη Neverland. Αμφότεροι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, οπότε αυτό δεν τους σκότωσε».

Η Στρέιζαντ δεν σταμάτησε εκεί. Δήλωσε ακόμη ότι οι αποκαλύψεις της προκαλούν ένα συνδυασμό συναισθημάτων. «Αισθάνομαι άσχημα για τα παιδιά. Αισθάνομαι άσχημα για εκείνον. Κατηγορώ, υποθέτω, τους γονείς που επέτρεψαν στα παιδιά τους να κοιμηθούν μαζί του… Οι σεξουαλικές ανάγκες του ήταν οι σεξουαλικές ανάγκες του. Προερχόμενες είτε από την παιδική ηλικία του ή από το DNA του».

Μεταξύ άλλων, έντονα αντέδρασε στις δηλώσεις της 76χρονης και ο Νταν Ριντ, ο σκηνοθέτης του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ. «Αλήθεια το είπες αυτό; “Οι σεξουαλικές ανάγκες του ήταν η σεξουαλικές ανάγκες του”. Είναι η παιδοφιλία ανεκτή σε τμήματα της βιομηχανίας διασκέδασης;», έγραψε στο Twitter.

Επειτα από τον σάλο, η Στρέιζαντ αναγκάστηκε να απολογηθεί. «Λυπάμαι βαθιά για τον όποιο πόνο ή παρεξήγηση προκάλεσα επειδή δεν επέλεξα τις λέξεις μου πιο προσεκτικά για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του. Δεν ήθελα να αγνοήσω το τραύμα που βίωσαν αυτά τα αγόρια… Οπως όλοι όσοι έχουν βιώσει σεξουαλική επίθεση, θα πρέπει να το κουβαλούν για την υπόλοιπη ζωή της. Μετανιώνω βαθιά και ελπίζω ότι ο Τζέιμς και ο Γουέιντ ξέρουν πως τους σέβομαι αληθινά και τους θαυμάζω επειδή είπαν την αλήθεια τους», έγραψε.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου