ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση για το περιβάλλον και τον εθελοντισμό

εκδήλωση-για-το-περιβάλλον-και-τον-εθε-666477

Μέσω της πρωτοβουλίας e – Uni Talks του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τα e-Uni Talks αποτελούν πρωτοβουλία του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Λειτουργούν ως σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων μεταξύ φοιτητών, καθηγητών, ειδικών, αλλά και του γενικότερου πληθυσμού που επιθυμεί να συμμετάσχει.

Κύριος στόχος τους είναι η ενθάρρυνση του εποικοδομητικού διαλόγου για πολυποίκιλα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας. Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Πράσινες Διαδρομές» η οποία θα έχει ως θεματολογία ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον και τον εθελοντισμό.

Στην αρχή της εκδήλωσης η Ευτυχία Πράνταλου, απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ενεργό μέλος του Environmental Physiotherapy Association (EPA), θα μιλήσει για τη δική της εμπειρία στο «ταξίδι» του εθελοντισμού, το οποίο την οδήγησε μέχρι την Αφρική. Με αυτό τον τρόπο κατανόησε βαθύτερα τόσο το πραγματικό νόημα της κοινωνικής προσφοράς, όσο και την άμεση σχέση της με το περιβάλλον.

Στη συνέχεια, ο Γεώργιος Σταμούλης, φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρωταθλητής του κλασικού στίβου, θα παρουσιάσει από τη δική του πλευρά την επίδραση του περιβάλλοντος στον αθλητισμό, αφού ο ίδιος τα τελευταία χρόνια προπονείται κυρίως σε ειδικές εγκαταστάσεις της Αφρικής.
Η εκδήλωση θα διοργανωθεί μεθαύριο Σάββατο 20 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ., online μέσω της πλατφόρμας MS-Teams.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου