ΛΑΡΙΣΑ

Ζητούν χορήγηση οχημάτων και μέσων ατομικής προστασίας

ζητούν-χορήγηση-οχημάτων-και-μέσων-ατ-846583

Αμεση χορήγηση υπηρεσιακών οχημάτων και μέσων ατομικής προστασίας στους υπαλλήλους που πραγματοποιούν αυτοψίες για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε πληγείσες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλίας λόγω της πρόσφατης θεομηνίας ζητεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο σχετικό αίτημά του προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο Σύλλογος αναφέρει ότι δεν διατίθενται υπηρεσιακά οχήματα για τη διενέργεια των εν λόγω ελέγχων, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να αναγκάζονται να μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές με ιδιωτικά οχήματα. Επιπλέον, δεν χορηγήθηκαν προστατευτικά υποδήματα και αδιάβροχα, ενώ οι υπάλληλοι ασκούν τα καθήκοντά τους με υπερβάλλοντα ζήλο και δίνουν αγώνα για να σταθεί η Θεσσαλία και πάλι στα πόδια της, όπως τονίζουν.

«Στο φιλότιμο όμως δεν μπορεί να βασίζεται η πολιτική της Περιφέρειας Θεσσαλίας και καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να υποστηρίξει υλικοτεχνικά τις Υπηρεσίες της», προσθέτει.

Το αίτημα του Συλλόγου στηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, η οποία επισημαίνει ότι «είναι απαράδεκτο η Περιφέρεια Θεσσαλίας να μη χορηγεί στους υπαλλήλους τα απαραίτητα μέσα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου