ΤΟΠΙΚΑ

Απείλησε με ψαροντούφεκο την πεθερά του, ζήτησε συγγνώμη αλλά καταδικάστηκε

απείλησε-με-ψαροντούφεκο-την-πεθερά-τ-861147

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 40χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή.

Τον Οκτώβριο του 2019 ο κατηγορούμενος απείλησε με ψαροντούφεκο την πρώην πεθερά του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του για να δει το ανήλικο τέκνο του.

Εκείνο το χρονικό διάστημα οι σχέσεις της οικογένειας ήταν διαταραγμένες, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να λογομαχήσει με την πρώην πεθερά του.

Μετά το φραστικό επεισόδιο ο 40χρονος έφυγε από το σπίτι κακήν κακώς, αλλά αργότερα επέστρεψε και σε κατάσταση εκτός ελέγχου απείλησε τη γυναίκα με ψαροντούφεκο.

Το περιστατικό όπως ήταν φυσικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και χθες η υπόθεση συζητήθηκε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του. Ζήτησε «συγγνώμη» για τη συμπεριφορά του, αναγνωρίζοντας το λάθος του και τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει.

Η πρώην πεθερά του τον υποστήριξε στο δικαστήριο, λέγοντας ότι σήμερα οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά του.

Μάλιστα, η παθούσα ζήτησε από το δικαστήριο να μην καταδικαστεί ο πρώην γαμπρός της.

Παρ’ όλα αυτά, ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος, καθώς η πράξη της απειλής έχει τελεστεί. Το δικαστήριο του χορήγησε τη δυνατότητα η ποινή να έχει αναστολή. Μετά τη δίκη ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου