Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πάλι στην 3η θέση ο Βόλος!

πάλι-στην-3η-θέση-ο-βόλος-861117

Ακόμη μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Βόλος, ο οποίος κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 12η αγωνιστική της Super League 1 και με το 7ο τρίποντό του έμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, διατηρώντας και τις διαφορές από τις αρκετές ομάδες που έχει αφήσει πίσω του!

Ο Βόλος που είχε την ατυχία να χάσει νωρίς τον αρχηγό του Τάσο Τσοκάνη λόγω τραυματισμού, «σπατάλησε» το πρώτο 45λεπτο χωρίς κλασική ευκαιρία, είχε καλό ξεκίνημα στο β’ μέρος και με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς στο 47’ και το 55’ έφτασε γρήγορα στο 2-0, βάζοντας πιο δύσκολα στον ΠΑΣ, ο οποίος στο πρώτο μισό είχε τον τρόπο να κρατά τους Βολιώτες μακριά από την περιοχή του!

Μετά το 2-0 ο Βόλος έκανε διαχείριση, αλλά στο 83’ οι Γιαννιώτες μείωσαν σε 2-1 με τον Ρουμάνο Μπαλάν. Πλέον, ο Βόλος με την 7η νίκη του και την 4η εντός έδρας, έπιασε πάλι στην 3η θέση τον Ολυμπιακό Πειραιώς και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου με 24 βαθμούς έχει μπροστά του στη βαθμολογία μόνον τον Παναθηναϊκό με 34 και την ΑΕΚ με 28, ενώ την ερχόμενη Κυριακή έχει το τελευταίο ματς του α’ γύρου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτσι στον απολογισμό του πρώτου μισού του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος είχε 4 νίκες κερδίζοντας ακόμη Ιωνικό, Αρη, Λεβαδειακό, 1 ισοπαλία με Αστέρα και 2 ήττες από ΟΦΗ και Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΣ και μετά το χθεσινό ματς με 9 πόντους μοιράζεται τη 10η θέση με τη Λαμία.

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Σκόρερ: 47’, 55’ Οζέγκοβιτς-83’ Μπαλάν

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)

Βοηθοί: Νιδριώτης (ΕΠΣ Αθηνών), Κορώνας (ΕΠΣ Πειραιά).

VAR: Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Κίτρινες: 28’ Μεσκίδα, 36’ Σιέλης, 62’ Πήλιος

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Kλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης (10’ λ.τρ. Μεταξάς), Μεσκίδα (46’ Νοκέρ), Μπαριέντος, Π. Φερνάντες (80’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (86΄Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86’ Β. Φερνάντεζ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Τζήμας, Λιάσος (65’ Μπαλάν), Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης.

Συμφωνία

με διεθνή

μεσοεπιθετικό

Μπορεί να απομένουν 50 ημέρες μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο Βόλος κινείται ήδη δυναμικά στη μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι κυανέρυθροι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με διεθνή μεσοεπιθετικό, προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή τον οποίο ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις και ο οποίος δεν έρχεται στον Βόλο απλά για να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, αλλά για να κάνει τη διαφορά και βοηθήσει την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου