ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Βαγγέλη Κωστή

σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στον-βαγγ-218610

Συγκλονισμένοι οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, αλλά και του Ολυμπιακού – Βαρύ πένθος για την απώλεια ενός γαλάζιου αγγέλου

«Μούδιασαν» χθες ο Βόλος και η Νέα Ιωνία από τον ξαφνικό θάνατο γαλάζιου αγγέλου. Το χαμόγελο του 36χρονου Βολιώτη Βαγγέλη Κωστή, ιδιοκτήτη συνεργείου καθαρισμού και πολύ γνωστού φιλάθλου του Συνδέσμου «Blue Angels», πάγωσε χθες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Ο άτυχος 36χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία τα ξημερώματα και μετέβη μόνος του στο Αχιλλοπούλειο για βοήθεια. Ομως, όταν έφθασε στο ΤΕΠ, κατέρρευσε!

Ολα συνέβησαν γύρω στις 03:30. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να τον επαναφέρουν. Τον έβαλαν αμέσως στην ανάνηψη και προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά δυστυχώς ο άτυχος 36χρονος δεν επανερχόταν.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε χθες απέραντη θλίψη. Ο Βαγγέλης Κωστής ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός. Ηταν ελεύθερος επαγγελματίας και είχε δικό του συνεργείο καθαρισμού. Κυρίως όμως ήταν γνωστός από την αγάπη του για τη Νίκη Βόλου. Ακολουθούσε την ομάδα του παντού όταν έπαιζε αγώνα. Ηταν η μεγάλη αγάπη του.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό για του φιλάθλους του Συνδέσμου. Ειλικρινή συλλυπητήρια εξέφρασαν στην οικογένεια του εκλιπόντος οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού, καθώς και οι Σύλλογοι Φιλάθλων, ακόμη και οι Austrian Boys, που τους ενώνει η κοινή αγάπη για το γήπεδο, το πάθος.

Ο θάνατός του άτυχου 36χρονου προκάλεσε κυριολεκτικά σάλο στο διαδίκτυο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν παντού συλλυπητήριες αναρτήσεις.

Δεν παραπονέθηκε ποτέ για το παραμικρό

Οικείοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν χθες στην τραγική απώλεια. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, δεν παραπονέθηκε ποτέ για το παραμικρό ο 36χρονος, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από συγγενικό του πρόσωπο που είναι απαρηγόρητο από τον αιφνίδιο χαμό.

Ο Βαγγέλης Κωστής ήταν νέος με θετική ενέργεια. Ηθελε να κάνει τους ανθρώπους γύρω του να χαμογελάνε. Ηταν πρόσχαρος, ευχάριστος, φιλότιμος, κοινωνικός. Πάντοτε βοηθούσε τον πλησίον του, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Όμως, ο ίδιος δεν ήθελε να ενοχλεί ποτέ κανέναν και να επιβαρύνει τους άλλους με τα προβλήματά του.

Ετσι συνέβη και χθες όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ηταν μόνος στο σπίτι και μόνος πήγε στο Νοσοκομείο χωρίς να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια θανάτου του αποδίδονται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς. Η σορός του 36χρονου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αποδίδει σε «αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του εν αναμονή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων».

Η κηδεία του 36χρονου θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη, στις 10:30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας. Αντιπροσωπεία διοίκησης και παικτών της Νίκης Βόλου αναμένεται να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Βαγγέλη Κωστή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα από τη ζωή.

«Ο Βαγγέλης ήταν ενεργό μέλος του οπαδικού κινήματος της ομάδας μας, ακολουθούσε την αγαπημένη του Νίκη σε όλη την Ελλάδα και το αθώο, γεμάτο ζέστη χαμόγελό του ήταν αυτό που μας έδινε διπλή χαρά, ύστερα από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα της “καψούρας” που μας ένωνε κι ακόμα μας ενώνει. Παρ’ ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο, δεσμευόμαστε προς την οικογένειά του για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος της. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου δε θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη, εις το επανιδείν στην κυανόλευκη κερκίδα του Παραδείσου», αναφέρει.

Όμως συλλυπητήρια εκφράζει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα.

Βαγγέλη καλό ταξίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκλονισμένη από την απώλεια είναι και η οικογένεια της Νίκης Βόλου με την απώλεια του αγνού, όπως αναφέρει, φιλάθλου. «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και συμπαραστεκόμαστε με βαθιά οδύνη στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του Βαγγέλη Κωστή, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή. Ο αδόκητος χαμός του, μας γεμίζει θλίψη. Καλό παράδεισο», αναφέρει.

Η απώλεια του 36χρονου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον Σύνδεσμο Φιλάθλων «BlueAngelsClub», που αναφέρει για τον Βαγγέλη Κωστή: «Η απώλειά σου μεγάλη, το κενό που αφήνεις πίσω σου τεράστιο, εμείς όμως τα αδέρφια σου δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα έρθουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) να σε αποχαιρετήσουμε, στις 10.30π.μ. στην Ευαγγελίστρια, απλά για εμάς δε θα έχεις φύγει ποτέ. Θα είσαι πάντα δίπλα μας στην κερκίδα να φωνάζεις μαζί μας. Καλή αντάμωση αδερφέ μας και εκεί ψηλά να οργανώσεις την κερκίδα του παραδείσου».

«Θλίψη.. Οδύνη… Πόνος.. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μας για τον απροσδόκητο χαμό του αδερφού μας», αναφέρει από την πλευρά του ο Σύνδεσμος «BLUECLUB «Π. Ντοκούζης», ενώ προσθέτει: «Το χαμόγελο κι η τρέλα σου που έδιναν ζωή και πάθος στην κερκίδα μας, θα κάνουν το ίδιο και στην κερκίδα του ουρανού που ολοένα μεγαλώνει…Το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο….

Καλό ταξίδι Βαγγέλη….

Υγ: «Κι όταν ΝΙΚΑΡΑ κάποτε πεθάνω εκεί ψηλά π……..α θα τα κάνω».

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης και ο πρόεδρος της Παναγιώτης Αθανασίου, εκφράζουν επίσης τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό. «Η οικογένεια της Νίκης πενθεί. Καλό ταξίδι Βαγγέλη», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η Δ. Ε. Μπάσκετ Νίκης το ίδιο, ενώ οι AustrianBoysσημειώνουν: «Σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα. Ευχόμαστε να πιάσεις την καλύτερη θέση στο πέταλο των αστεριών να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα».

Κατακλύστηκε το FB από μηνύματα

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου προκάλεσε σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να «παγώνουν» και να μην πιστεύουν στην τραγική κατάληξη, να διατυπώνουν με κάθε τρόπο θλίψη, άλλοι να μην έχουν λόγια για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Μέσα σε λίγες ώρες το FB κατακλύστηκε από αναρτήσεις.

Μερικά από τα σχόλια έχουν ως εξής:

«Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Νέος άνθρωπος κρίμα».

«Καλό ταξίδι. Εις το επανιδείν… κρίμα!!!

«Καλό ταξίδι παλικάρι μου. Άγγελος, κοντά στον Θεό».

«Δυστυχώς, μας άφησε νωρίς… Καλό ταξίδι κι από εκεί ψηλά».

« Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο να έχεις»

«Καλό παράδεισο αδερφέ».

«Καλή αντάμωση με τα αδέρφια μας εκεί πάνω, παλικάρι μου».

«Αναπαύσου εν ειρήνη».

Μάλιστα ορισμένοι από τους χρήστες δίνουν ραντεβού στο γήπεδο για να αποχαιρετήσουν τον 36χρονο όπως θα ήθελε. Οι αναρτήσεις συνεχίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου