ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 43χρονη στα Ανω Λεχώνια

σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στην-43χρον-227364

Σοκαρισμένη η οικογένειά της

Αντιμετώπιζε πονοκεφάλους, όμως πίστευε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ενώ και ο γιατρός που την εξέτασε δεν είδε κάτι. Εφυγε εντελώς πρόωρα χθες από τη ζωή η 43χρονη Βολιώτισσα Κασσιανή Ευσταθίου, υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα λευκών ειδών, από ξαφνικό παθολογικό πρόβλημα.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν από τις 30 Νοεμβρίου. Η 43χρονη εισήχθη στο Πανεπιστημιακό μετά από έντονο πονοκέφαλο και εκτιμήθηκε ότι έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Παρέμεινε νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε και δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη στα Ανω Λεχώνια, όπου κατοικούσε και στον Βόλο, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή, κυρίως με την εργασία της.

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη. Συγγενείς και φίλοι της δεν μπορούσαν να πιστέψουν χθες στην τραγική κατάληξη.

Με τους πονοκεφάλους επισκέφτηκε οφθαλμίατρο, ο οποίος δεν διέγνωσε νόσο. Αντίθετα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας οι γιατροί επέμεναν ότι έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί.

Ομως, στο διάστημα που ακολούθησε η υγεία της 43χρονης χειροτέρευε από τη μία μέρα στην άλλη με αποτέλεσμα μοιραίο.

Η Κασσιανή Ευσταθίου ήταν εμποροϋπάλληλος σε γνωστό εμπορικό κατάστημα του Βόλου. Ηταν ένας ιδιαίτερα συνεσταλμένος και ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, που ενδιαφερόταν όλα να είναι σωστά. Δραστήρια, όπως ήταν, ήθελε να έχει όλους τους ανθρώπους γύρω της ικανοποιημένους.

Συγγενείς και φίλοι θα την οδηγήσουν σήμερα Πέμπτη στην τελευταία της κατοικία στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ανω Λεχωνίων, όπου θα τελεστεί η κηδεία της.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα».

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου