ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ΑΕΛ η Κ19 της Νίκης Βόλου

χειροκροτήθηκε-από-τους-φίλους-της-αε-876522

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 η Κ19 της Νίκης Βόλου φιλοξενήθηκε από την ΑΕΛ στο γήπεδο Γόνων Τεμπών την περασμένη Κυριακή, πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Σταύρου Κυριζάκη, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα σκόραρε μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, αλλά και στο 70’. Το 0-1 σημειώθηκε όταν από μεγάλη διαγώνια ο Τόμε βρήκε τον συμπαίκτη του, που σκόραρε με κεφαλιά. Ο Κυριζάκης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στις ομάδες υποδομών της Λαμίας και του Βόλος ΝΠΣ, πέτυχε και το δεύτερό του τέρμα στο 70’, όταν μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά μετά από συνεργασία που είχε και πλάσαρε δυνατά για το 0-2.

Από τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η αντικατάσταση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Αντωνόπουλου, όταν λόγω τραυματισμού αποχώρησε από το παιχνίδι στο 15’, δεχόμενος τα περαστικά από όλους τους ποδοσφαιριστές από την ομάδα της Νίκης, το τεχνικό τιμ και τον πάγκο των κυανόλευκων, κίνηση που χειροκροτήθηκε από το φίλαθλο κοινό που ήταν στο γήπεδο.

ΑΕΛ Κ19: (Ζιάγκας) Αντωνόπουλος (15’ λ.τ. Γιώτας), Χρηστακέας (65’ Μπαργιώτας), Κούκος, Γωγουβίτης, Πιτσιδήμος (46’ Λυγούρας), Τάφα (70’ Κούρτης), Αρσένης, Νινίκας, Βλιώρας, Ζησούλης, Τσιομήτας (46’ Ελέζι)

ΝΙΚΗ Κ19: (Ξηροφώτος-Βαρβέκης) Ελάνογλου, Πλωμαρίτης, Χουσεΐνογλου, Κουτσιμπάνας, Καλτσώνας, Τόγιας, Τόμε (66’ Αϊντίνι), Κουφογιώργος (82’ Γλυκός), Μπάλλας, Τζιάνης, Κυριζάκης (86’ Γιαγτζίδης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου