ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Με την ίδια συνταγή

νίκη-βόλου-με-την-ίδια-συνταγή-524492

Πρώτιστο μέλημα της Νίκης Βόλου για τη νέα περίοδο είναι η συσπείρωση. Τη λέξη και την έννοια της ανέλυσε πάρα πολλές φορές ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος για πρώτη φορά θα… ξεκαλοκαιριάσει με τους κυανόλευκους, οι οποίοι τον ανακοίνωσαν και επίσημα την περασμένη Πέμπτη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει ήδη σηκώσει μανίκια, θέλοντας η νέα σεζόν να βρει την ομάδα του χωρίς εκπλήξεις, ανάλογες του παρελθόντος.

Εξάλλου η Νίκη Βόλου όπως τόνισε και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, προχωρά σε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στις 500.000 ευρώ κι από κει και πέρα το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί, φθάνοντας το 1.000.000 ευρώ!

«Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι θέλουμε πάρα πολλούς μετόχους. Το ποσό βέβαια θα καλυφθεί από τους έως τώρα μετόχους, κυρίως από τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Η μετοχή είναι πολύ φθηνή (10 ευρώ), έχουμε ως στόχο να πλαισιωθεί αυτή η προσπάθεια από πολλά άτομα, όχι για το οικονομικό κομμάτι, αλλά όπως καταλαβαίνετε τα 10.000 ευρώ δεν είναι κάτι στο 1.000.000. Θέλουμε η Νίκη να δείξει τη δυναμική της παντού. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως είπε και ο κ. Βοσνιάδης η δύναμη μας είναι αυτός ο κόσμος», ήταν τα λόγια του Βασίλη Βενέτη.

Σήμερα οι εκλογές στην Ερασιτεχνική

Σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και μετά την καταληκτική ημερομηνία για υποβολή δηλώσεων, μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου είναι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, Στέργιος Φάτσης.

Σημειώνεται πως η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ώρα 9:00 τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου, τακτικών και αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Τροποποίηση του καταστατικού για την εναρμόνισή του με διατάξεις του ν.4726/2020 και για να καταστεί αυτό αρτιότερο, πληρέστερο και λειτουργικότερο.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 10:00.

Από τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνονται τα εξής: «Έληξε στις 30/6/2021 η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τις εκλογές στον Σύλλογο, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Ιουλίου σύμφωνα με τη προκήρυξη που έχει δημοσιευτεί.

Ο Στέργιος Φάτσης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος ανανεώνοντας τη θητεία του για άλλα 2 χρόνια στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναδειχθεί, θα είναι ανανεωμένο κατά 50%, ενώ 16 είναι οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν 14 θέσεις στο Δ.Σ. Να σημειωθεί ότι 8 άτομα κατέρχονται για πρώτη φορά υποψήφιοι στις εκλογές του Ερασιτέχνη.

Οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν μέχρι 10 υποψηφίους στην ενότητα των συμβούλων που αντιστοιχεί στα 2/3 των θέσεων του Δ.Σ. συμπεριλαμβανομένου του προέδρου.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δ.Σ. είναι κατά αλφαβητική σειρά:

  1. Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος
  2. Καπουρνιώτης Αντώνης
  3. Κολόζος Στέλιος
  4. Κοσκινάς Ηρακλής
  5. Μορφόπουλος Σπύρος
  6. Πασσαλίδου Ευσταθία-Μαρία
  7. Ρούσης Σταύρος
  8. Σαβοργιαννάκης Κωνσταντίνος
  9. Σταυρόπουλος Βάιος
  10. Τάκης Γιώργος
  11. Τζανετόπουλος Ηλίας
  12. Τσιόλκας Δημήτριος
  13. Χαραλαμπίδης Ευάγγελος
  14. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης
  15. Χατζημπύρρος Δημήτριος
  16. Χατζησάββας Κωνσταντίνος

Για την εξελεγκτική επιτροπή υποψήφιοι είναι:

  1. Τσιάρα Βάσια
  2. Χαδούλης Αργύρης
  3. Χαλκιάς Ιωάννης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου