ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτη με ελπίδες για Νίκη Βόλου

πρώτη-με-ελπίδες-για-νίκη-βόλου-747196

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με λιγοστούς οπαδούς της στο χώρο της κατεδαφισμένης «Θύρας 3», που ήταν ωστόσο αρκετοί να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επέστρεψε στο γήπεδο έπειτα από πέντε μήνες, ξεκινώντας την προετοιμασίας της.

Εστω κι αν η κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται η βολιώτικη ομάδα, οι κινήσεις της ΠΑΕ έδειξαν πως υπάρχει πίστη για ακόμη ένα σκαλί παραπάνω, με στόχο με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, να μπορεί να βρίσκεται στην υψηλότερη εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής Στάικος Βεργέτης ωστόσο δεν υποσχέθηκε ανόδους, αλλά πάθος και ψυχή από τους παίκτες του, προκειμένου να βγάλουν εις πέρας μια δύσκολη χρονιά, από πολλές απόψεις.

Στα νέα πρόσωπα, ο Νέτι Μέτσε, που επέστρεψε στα κυανόλευκα, μετά από ένα χρόνο θητείας στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο προπονητής από την Αρκαδία, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω COVID ανέφερε: «Θα ξεκινήσω με μία ευχή και με μία υπόσχεση. Ευχή είναι να έχουν υγεία όλα τα παιδιά μας, μακριά από τραυματισμούς και να είναι καλά ώστε να περατωθεί αυτή η χρονιά που ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Δεύτερη ευχή είναι να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας μας και υπόσχεση είναι πως θα φτιάξουμε ένα γκρουπ που θα παλεύει κάθε παιχνίδι, θα μάχεται ώστε να διεκδικεί ότι καλύτερο μπορεί από τον κάθε αγώνα.

Θέλουμε οι οπαδοί μας, που είναι πάντα δίπλα μας, να συγκινούνται από την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα, κι αν αυτή συνοδεύεται με καλό αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο».

Για το ρόστερ: «Το ρόστερ κι έτσι όπως είναι ξεκινάει. Νομίζω πως δύο ή τρεις θέσεις το πολύ».

Για τους νεαρούς παίκτες που έδωσαν το παρών αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί – αποκτηθεί: «Υπάρχουν κάποιοι καινούργιοι παίκτες που θα είναι στην ομάδα, γιατί αξιολογήθηκαν και θα είναι παίκτες της ομάδας, και υπάρχουν και κάποια νέα παιδιά τα οποία θα αξιολογηθούν στην πορεία των προπονήσεων και των φιλικών».

Ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της κυανόλευκης ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου σχολίασε από τη μεριά του: «Συγκεντρωθήκαμε στο «σπίτι» μας, στην έδρα και στην «καρδιά» του συλλόγου, το «Παντελής Μαγουλάς», για να ξεκινήσουμε μια νέα χρονιά. Ξεκινάμε όπως κάθε χρόνο, με αισιοδοξία και ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, στη διοίκηση, στη γραμματεία και σε όλους όσοι απαρτίζουν την ΠΑΕ και τον σύλλογο γενικότερα υγεία πάνω απ’ όλα.

Θέλουμε να πάμε να διεκδικήσουμε εντός γραμμών αυτό που μας αντιστοιχεί με πάθος, με συνέπεια και με ήθος. Θα δούμε η φετινή χρονιά πού θα μας οδηγήσει».

Οι παίκτες που έδωσαν το «παρών»

Το «παρών» στη χθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσαν οι περσινοί παίκτες: Μάνος Αποστολίδης, Ανθημος Καθηνιώτης, Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Γιάννης Κοπιτσής, Αντώνης Μαυροζούμης, Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Απόστολος Τσιώλης, Στέργιος Οικονομίκος, Μηλτιάδης Χρόνης, και Αλεξ Κρουθ.

Παρόντες και οι νέοι: Γιώργος Γαλανόπουλος (αμυντικός από Θησέα), Θοδωρής Κουκουτής (μέσος από Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Αντώνης Θεοδωρόπουλος (Από Κ19 ΝΠΣ), Δημήτρης Κοντοστάθης (τερματοφύλακας από Αγία Παρασκευή) Γιώργος Φλώρος (αμυντικός από Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Αχιλλέας Σαλαμούρας (μέσος από Κ19 ΠΑΟΚ), Νέτι Μέτσε (μέσος από ΑΕ Καραϊσκάκης) και οι Αργεντινοί: Λούκας Μπόσιο (μέσος), Εμάνουελ Ιμπάνιεθ (μέσος), Σέρχιο Γκονζάλες (επιθετικός).

Απόντες ήταν οι: Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μπιτσάκος και Αντόνιο Ροχάνο, που θα ενσωματωθούν στη συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου