ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μια ανάσα από Σταυράκη για τα γκολπόστ

μια-ανάσα-από-σταυράκη-για-τα-γκολπόστ-481443

Συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις, δίχως ωστόσο να έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα κάποια εξ’ αυτών, παρά το γεγονός ότι έχουν συμφωνήσει ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στα κυανόλευκα, γίνεται στη Νίκη Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για τη θέση του τερματοφύλακα έχει γίνει πρόταση στον Αγγελο Σταυράκη, που έχει περάσει από τη Νίκη Βόλου, αλλά και τον συντοπίτη Ολυμπιακό, ενώ την περασμένη αγωνιστική έπαιξε με τον Δωτιέα Αγιάς, κερδίζοντας την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, όπου θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά οι κυανόλευκοι.

Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας ξεκίνησε σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας στον Εθνικό Φιλιππιάδας από το 2007 μέχρι και το 2011, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στη Νίκη Βόλου, όπου παρέμεινε για το πρώτο μισό της περιόδου 2011/12, για να μεταβεί στη συνέχεια στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Από την ομάδα του Ιονίου, ο 27χρονος (19-12-1988) σήμερα πορτιέρο μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και παρέμεινε για δύο σεζόν πριν μεταγραφεί φέτος στον Δωτιέα Αγιάς, όπου και ήταν βασικός με 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και ακόμη 5 στο θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής και συνολικά 113 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία στη Β’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος του Ολυμπιακού Βόλου του 2011, όταν οι ερυθρόλευκοι δεν συμμετείχαν τελικά στο πρωτάθλημα της Super League.

Επιστρέφουν από αύριο

Από αύριο Τρίτη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, με τον Λεωνίδα Μπίλη να βλέπει και πάλι τους… παίκτες του μετά από το φιλικό στον Αμπελώνα με αντίπαλο τον τοπικό Αμπελωνιακό, όπου και επιβλήθηκε με 2-1. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν ακόμη τρεις ημέρες και την Παρασκευή οι κυανόλευκοι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό αγώνα. Συγκεκριμένα θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, όπου θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα επίλεκτων με σέντρα στις 6.30μ.μ. Αυτό θα είναι και το τελευταίο τεστ και στη συνέχεια θα δοθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με την επιστροφή στις προπονήσεις να γίνεται στις 15 Ιουλίου μαζί με την «πρώτη» και τον καθιερωμένο Αγιασμό. Η ομάδα θα παραμείνει για εννέα μέρες στο Βόλο και στη συνέχεια θα μεταβεί στις 23 Ιουλίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πριν την επιστροφή και το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων.

Θεοδώρου: «Να μας αφήσουν να παίξουμε»

Ερωτηθείς για τις συνέπειες και τις κινήσεις της ΕΠΣΘ κατά της ΕΠΟ, ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, σε συνέντευξη που έδωσε στον Blue Star Fm ανέφερε: «Ολο αυτό έχει γίνει για κάποιο σκοπό. Ας ελπίσουμε όποια και να είναι η απόφαση να αντιληφθούν την πιθανότητα να μην έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε. Αυτό δεν το θέλει κανένας».

Φιλοξενούν τη Λαμία οι Βετεράνοι

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων της Νίκης Βόλου και της Λαμίας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club, σήμερα Δευτέρα στις 6μ.μ. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων της Νίκης Βόλου αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 08/06 (σ.σ. σήμερα) και ώρα 6μ.μ. στο γήπεδο Olympico – Ακαδημία Αγίας Άννας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Βετεράνοι ΝΙΚΗΣ Β.- Βετεράνοι Λαμίας. Είναι μία αναμέτρηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Η προσπάθεια για σύσφιξη των σχέσεων των Βετεράνων του Συλλόγου με Παλαιμάχους άλλων συλλόγων συνεχίζεται. Καλείται το φίλαθλο κοινό της πόλης να προσέλθει και να δει από κοντά παλαιούς παίκτες των δύο ομάδων που τίμησαν τις φανέλες των ομάδων τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου