ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζιώρας: «Εύχομαι μια μέρα να επιστρέψω…»

τζιώρας-εύχομαι-μια-μέρα-να-επιστρέψ-686336

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη Νίκη Βόλου

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League απονεμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Χρήστο Τζιώρα με τον πρώην επιθετικό της Νίκης Βόλου να φθάνει στο φινάλε της εκδήλωσης συναντώντας και τον Αντόνιο Ανιέτε με τον οποίο αποτέλεσαν το βαρύ πυροβολικό των κυανόλευκων.

Οι υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα, τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου συνάντησε και πάλι τον Αλέκο Βοσνιάδη, αλλά και τους Δημήτρη Ταΐρη και Μπρούνο Πινιέιρο, με τους οποίους είχε πανηγυρίσει την περσινή άνοδο στη Super League, δεν του επέτρεψαν να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο, αφού στην εκκίνηση της εκδήλωσης ο ίδιος βρίσκονταν στο γήπεδο της Ριζούπολης για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Τζιώρας που αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου, δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό, όμως όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον προηγούμενο και να επιστρέψει. Συγκεκριμένα ο 26χρονος φορ από την Κοζάνη δεν ξέχασε όλα όσα έζησε πέρυσι με την ομάδα της Νίκης Βόλου, με την οποία σε 33 συμμετοχές είχε 18 γκολ, βοηθώντας τα μέγιστα στην πορεία της ανόδου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την βράβευσή του: «Αναμφίβολα όταν ξεκίνησα την περσινή χρονιά με τη Νίκη Βόλου δεν φανταζόμουν ποτέ να φτάσω στο σημείο να παραλάβω το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Η χρονιά που πέρασε ήταν ονειρική για τον σύλλογο αλλά και για μένα. Η βράβευση αναμφίβολα αποτελεί μία πολύ μεγάλη διάκριση για μένα αλλά αυτό δεν θα την πετύχαινα αν δεν υπήρχε για μένα η ομάδα της Νίκης Βόλου. Μία ομάδα που αγάπησα και δέθηκα μαζί της. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο φυσικά στους συμπαίκτες μου αλλά και στους φιλάθλους της Νίκης Βόλου που ήταν τόσο δίπλα μου, όσο δίπλα και στα υπόλοιπα παιδιά».

Για τη συνάντηση με τον Ανιέτε: «Δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά έδειξε όμως ότι είναι καλά και ιδιαίτερα χαρούμενος με τη δική του βράβευση ως καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της Football League. Εφτασε στην Αθήνα μου είπε από την Τουρκία όπου και βρίσκονταν για προετοιμασία».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Νίκη Βόλου: «Φυσικά. Δεν το συζητάω. Η φετινή κατάσταση δεν κρύβω πως με πλήγωσε, όμως είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Η αποχώρηση της ομάδας από τη Super League, μετά από μία φανταστική χρονιά δεν άξιζε σε κανέναν από εμάς, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό τώρα. Εύχομαι και ελπίζω η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της και πάνω σε νέες και υγιείς βάσεις να ξαναχτιστεί και επιστρέφοντας να πανηγυρίσουμε και πάλι μαζί με τον υπέροχο κόσμο της Νίκης».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου