ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αργύρης: Ρίσκαρα να περιμένω…

αργύρης-ρίσκαρα-να-περιμένω-686345

Ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός, Αγγελος Αργύρης, ο οποίος συνεχίζει πλέον την ποδοσφαιρική του καριέρα μετά τη Νίκη Βόλου, στη γερμανική Βέρντερ, μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στο ρ/σ ΣΠΟΡ FM, τονίζοντας ότι ρίσκαρε να περιμένει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για το πώς ήρθε αυτή η μετακίνηση στη Βέρντερ: «Μετά από μια σύντομη πορεία στη Νίκη Βόλου, με ενημέρωσαν ότι με παρακολουθούσαν οι άνθρωποι της Βέρντερ. Ονειρευόμουν να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό και δεν έχασα την ευκαιρία να διαπραγματευτώ μαζί τους. Με παρακολουθούσαν ακόμα και στις προπονήσεις, οπότε το ενδιαφέρον τους ήταν έντονο».

Για το ποιο είναι το μέλλον του στην ομάδα και τις προτάσεις που είχε από Ελλάδα: «Είναι πλέον στο χέρι μου να δουλέψω σκληρά, ώστε να δείξω ότι είμαι έτοιμος παίκτης με καλά στοιχεία για να μπορέσω να ανέβω στην πρώτη ομάδα. Είχα προτάσεις από Ελλάδα, αλλά καλώς ή κακώς, ρίσκαρα να περιμένω γιατί δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να έρθω εδώ».

Για τα στοιχεία που διέκριναν οι άνθρωποι της Βέρντερ σε αυτόν: «Αυτό που μου είπανε ήταν ότι είμαι ένας αρκετά γρήγορος αμυντικός, με ηρεμία στο παιχνίδι μου, αλλά χωρίς να υστερώ σε δύναμη. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτά και να βελτιωθώ. Οταν ήρθα εδώ έπρεπε να πείσω τον προπονητή ότι έχω τα στοιχεία που είχαν δει. Επαιξα σε δύο φιλικά μέσα σε τρεις μέρες και νομίζω ότι πήγα καλά».

Για τις συνθήκες προσαρμογής σε μια νέα χώρα: «Σίγουρα τα βρήκα λίγο δύσκολα την πρώτη μέρα. Ο καιρός ήταν κρύος και είχε χιόνι. Δεν είναι τίποτα θα συνηθίσω. Οσο για τη γλώσσα, η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω γερμανικά αλλά θα έχω βοήθεια σε αυτό. Οι άνθρωποι της ομάδας μου είπαν ότι μετά από ένα καμπ που θα πάμε στο Βερολίνο σε λίγες μέρες, θα ξεκινήσω μαθήματα με δάσκαλο. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη εδώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου