ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βελτιώθηκαν οι μικροί, κερδίζοντας ξανά το χειροκρότημα

βελτιώθηκαν-οι-μικροί-κερδίζοντας-ξα-690420

Το δεύτερό τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν χθες, Κυριακή, οι μικροί της Νίκης Βόλου, αποτελώντας την ομάδα των Κ17 και Κ15 των κυανόλευκων. Τα πιτσιρίκια των Τάκη Τσόγκα και Νίκου Σπυριδάκη, επιβλήθηκαν του Αρη Μελισσατίκων με 3-1 στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, ανατρέποντας το σε βάρος τους 0-1 του πρώτου μέρους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για ακόμη ένα παιχνίδι -αυτή τη φορά νικηφόρο μετά το 0-1 κόντρα στον Ηρακλή- οι μικροί της Νίκης Βόλου κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, όπου όσοι ήθελαν μπορούσαν να ενισχύσουν και οικονομικά την προσπάθεια της Ερασιτεχνικής Νίκης με «εισιτήριο» των 5 ή 2 ευρώ. Η προσπάθεια «αναγέννησης» της Νίκης Βόλου συνεχίζεται, με στόχο το ερχόμενο καλοκαίρι η ομάδα να ξεκινήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τα παιδιά των Κ17 και Κ15 να προετοιμάζονται, έτσι ώστε να στελεχώσουν το εγχείρημα αυτό.

Οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν είναι πολλές, με τη Διοικούσα Επιτροπή να έχει αναλάβει για την ώρα να «τρέξει» και να σηκώσει το βάρος της επόμενης μέρας. Μέσα στην προσπάθεια αυτή, διατηρούν ζωντανή τη Νίκη Βόλου ποδοσφαιρικά, με τους πιτσιρικάδες να δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο.

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν με αντίπαλο ομάδα της ΕΠΣΘ, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αρη Μελισσατίκων να τεθεί αντίπαλος των κυανόλευκων, έχοντας ρεπό αγωνιστικά… αφού θα αντιμετώπιζαν τους Νέους Αθλητές Νίκης που δεν συμμετέχουν πλέον στο πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν δίκαια στο σκορ, με τους μικρούς της Νίκης να ψάχνουν τα πατήματα τους. Στο 14’ φάουλ του Μπόζη δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Γρηγοριάδης, ο οποίος φέτος αποτέλεσε μέλος της ομάδας Κ20 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Αρης συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς, με το Βλαχόπουλο να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Νίκης στο 18’, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών.

Δύο λεπτά αργότερα, σέντρα σουτ του Γκατζούνα πέρασε μόλις άουτ από αριστερό δοκάρι, με το τέρμα του Αρη να έρχεται τελικά στο 26’, με τον Ιμπρα να εκμεταλλεύεται αδράνεια του Σφονδυλιά και με συρτό σουτ να γράφει το 0-1. Ο Αρης έψαξε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά τόσο το σουτ του Τσελεπή στο 31’ όσο και το βολέ του ίδιου παίκτη τρία λεπτά μετά, βρήκαν στοπ από τα γάντια… του Γρηγοριάδη που διατήρησε το 0-1.

Οι κυανόλευκοι έψαχναν την ισοφάριση, αλλά η προβολή του Σφονδυλιά στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Βουρδάκης σταμάτησε στην αγκαλιά του Ζήγρα, με τη φάση αυτή να καταγράφεται στο 37’ και να είναι η τελευταία αξιόλογη του πρώτου μέρους, αλλά και της Νίκης μέχρις εκείνο το σημείο.

Στην επανάληψη οι μικροί κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Βουρδάκη να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή, δίνοντας το σύνθημα της ανατροπής. Αρχικά ο μέσος της Νίκης Βόλου ισοφάρισε σε 1-1 στο 49’, με τους συμπαίκτες του να αναθαρρούν και να παρουσιάζονται περισσότερο ψυχωμένοι… αφού τέσσερα λεπτά αργότερα (53’) κατάφεραν να σημειώσουν και ένα δεύτερο τέρμα, με τον Βουρδάκη να εκτελεί φάουλ λίγα μέτρα κάτω από τη σέντρα και από τα αριστερά με τον Σφονδυλιά να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή να σημειώνει το 2-1. Από κάθετη πάσα του Βουρδάκη, ο Γκλαβίνης έβγαινε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει στο 55’.

Το τελικό 3-1 έμελλε να γίνει στο 81’, με τον Βουρδάκη να ζυγίζει το πόδι του και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, έχοντας τη βοήθεια και του δυνατού αέρα, νίκησε τον Γεωργάκο, που βρίσκονταν εκτός θέσης, για να σημειώσει το ομορφότερο τέρμα της συνάντησης.

Μέχρι το φινάλε και στο 84’, ο Γεωργάκος απέκρουσε σουτ του Γκλαβίνη, όπως και στις καθυστερήσεις, λέγοντας «όχι» αυτή τη φορά στο τετ α τετ του Δημουλά, από μία ακόμη κάθετη πάσα του Βουρδάκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τσόγκας ): Γρηγοριάδης (46’ Πύλος), Κουτσαρνάκης (46’ Χάνος – 70’ Μόσχοβος), Χιούσης (46’ Αποστολίδης), Τσέργας, Σφονδυλιάς, Β. Ρακής, Βουρδάκης, Λαρίσης (29’ Στεργίου – 64’ Κουκουτής), Κελεσίδης (46’ Δημουλάς), Μπακογιάννης (46’ Τσιανάκας), Γκλαβίνης.

ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ (Βλαχόπουλος): Κουρίτας (32’ Ζήγρας – 68’ Γεωργάκος), Νινιζόπουλος (46’ Βασδέκης), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας (46’Καρακάσης), Γκατζούνας, Παλάντζας (46’ Μοσχίδης), Ίμπρα, Τσελεπής, Μπόζης (46’ Ρούσης), Βλαχόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου