ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο εξώδικο από τον Πάτση

νέο-εξώδικο-από-τον-πάτση-693917

Μετά το εξώδικο στο Ρ/Σ Blue Star FΜ, ο πρώην μεγαλομέτοχος των κυανόλευκων, Ανδρέας Πάτσης απέστειλε νέο, αυτή τη φορά με αποδέκτη την ιστοσελίδα «sentragoal», του ομίλου «Πήγασος», όπου ανήκει και η αθηναϊκή εφημερίδα «Goal». Το εξώδικο αφορά δημοσίευμα της ιστοσελίδας στις 22/1 στο οποίο ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νίκης χαρακτηρίζεται… αόρατος, επειδή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα πουθενά δεν φαίνεται η υπογραφή του «και όποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας (όλοι κατέθεσαν προσφυγές) θελήσει να κινηθεί δικαστικά κατά φυσικών προσώπων, δεν μπορεί να βάλει εύκολα στο κάδρο των ευθυνών τον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ».

Η ανακοίνωση του «sentragoal.gr» για το εξώδικο: «Λάβαμε εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Ανδρέα Πάτση, αναφορικά με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στις 22-1-2015, με τίτλο «Ο… αόρατος κύριος Πάτσης».

Ισχυρίζεται ότι ουδέποτε υπήρξε «αόρατος» στα διοικητικά συμβούλια και στις αρμοδιότητες, που του είχαν ανατεθεί από το διοικητικό συμβούλιο το καταστατικό και εκ του νόμου, αλλά και στις υποχρεώσεις της εταιρείας, ότι έχει καταβάλλει χρήματα, πολλάκις, για να αντεπεξέλθει η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στις υποχρεώσεις της, ζημιώνοντας με τον τρόπο αυτό και την προσωπική του περιουσία, ότι επί ημερών του, η εν λόγω ΠΑΕ ανέβηκε στην πρώτη εθνική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 48 έτη απουσίας και αφάνειας, ότι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος υπήρξε ο κ. Άκης Κουντούρης, ο οποίος, μόνος, είχε την αρμοδιότητα εκ του καταστατικού και του νόμου να υπογράφει τα συμβόλαια των παιχτών και όχι αυτός ή κάποιο άλλο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ότι το κύριο όνομα του κ. Κουντούρη είναι πράγματι, Άκης, ότι τα στοιχεία (ταυτότητες, ΑΦΜ, διευθύνσεις κ.ά.) όλων των μελών των διοικητικών συμβουλίων είναι καταχωρημένα στις αρμόδιες διοικητικές αρχές, ότι τα έσοδα της ομάδας δεν ήταν 1.000.000 ευρώ, αφού τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν εισπράχθηκαν στο σύνολο τους, ούτε από αλλού υπήρχαν έσοδα (χορηγίες, εισιτήρια κ.ά.) και ότι τα έξοδα δεν ήταν “μόλις 342.500”, ούτε υπήρχε διακανονισμένο χρέος, ότι τα βεβαιωμένα χρέη της ομάδας ξεπερνούν το ποσό των 7.000.000 ευρώ, ότι με περισσή προσπάθεια, πραγματικό άθλο και αγόγγυστα με τη δική του συμβολή, συνδρομή και προτροπή ασκήθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ, όπως αυτή εκπροσωπούνταν, όλα τα ένδικα μέσα και βοηθήματα ενώπιον παντός Δικαστηρίου, προκειμένου να διακανονισθεί το χρέος και να γίνει βιώσιμο, ότι εκδόθηκαν και δικαστικές αποφάσεις που ρύθμιζαν τα χρέη στην Εφορία και στο ΙΚΑ, δυστυχώς μόνον, μερικώς, ότι ο προϋπολογισμός-τα έξοδα της ομάδας ήταν διπλάσια από το αναγραφέν ποσό στο δημοσίευμα, αφού οι υποχρεώσεις δημιουργούνταν καθημερινά, υπό το βάρος και άλλων, κρυφών, οφειλών της ΠΑΕ από παρελθοντικές διοικήσεις, ότι η εγγυητική επιστολή κατέπεσε μερικώς «τις 30/10», κατόπιν νόμιμης ασκήσεως, και σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, αιτήσεως δύο πιστωτών της ΠΑΕ και όχι για «…άγνωστο για ποιο λόγο».

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι το δημοσίευμα έγινε από δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τα τεκταινόμενα στην ιστορική ομάδα της ΠΑΕ «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ». Ούτε, άλλωστε, δύναται να θεωρηθεί δυσφημιστικό ή συκοφαντικό για τον κ. Πάτση, για τον οποίο, εξυπακούεται, ουδεμία πρόθεση είχαμε να προσβάλλουμε την τιμή και την υπόληψή του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου