ΤΟΠΙΚΑ

Μία αγκαλιά για τους τρίτεκνους

μία-αγκαλιά-για-τους-τρίτεκνους-314700

Περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες βρίσκουν στήριγμα και είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του Συλλόγου

Εθελοντισμός και κοινωνική προσφορά είναι οι βασικοί άξονες δράσης του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας, με στόχο τη στήριξη άπορων οικογενειών, οι οποίες υπερβαίνουν τις 200 στη Μαγνησία.

Χώρος προσφοράς και ανταλλαγής ειδών πρώτης ανάγκης είναι τα γραφεία του Συλλόγου, που εφοδιάζει με ρούχα, παπούτσια, παιδικά παιχνίδια, κρεβατάκια, καρότσια και ό,τι άλλο χρειάζονται δεκάδες οικογένειες που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη.

«Συγκεντρώνουμε ρούχα, σχολικά είδη, πάρκα για τα παιδιά, ειδικά καθίσματα αυτοκινήτου και πολλά ακόμη είδη, τα οποία προσφέρονται σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη και αδυνατούν να τα αγοράσουν» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας Σούλα Βακουφτσή.

Η ίδια επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες, τρίτεκνες και μη, που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη, με τον Σύλλογο να δέχεται καθημερινά αιτήματα για βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

Η διάθεση προσφοράς του κόσμου είναι συγκινητική και εξίσου συγκινητική είναι η προσπάθεια των μελών του Συλλόγου να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς.

Παιδιά και ενήλικες, άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και ηλικιωμένοι βρίσκουν στήριγμα και χέρι βοήθειας, για να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Συγκεντρώνουν πλαστικά καπάκια

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών, προκειμένου να βοηθηθούν φορείς υγείας που έχουν ανάγκη από ιατρικό υλικό και αναπηρικά αμαξίδια.

Οπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος των τριτέκνων, συνολικά έχουν συγκεντρωθεί περί τους 35 τόνους πλαστικά καπάκια, που έχουν αξιοποιηθεί για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, τα οποία αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο της κοινωνικής προσφοράς των τριτέκνων.

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοιχτά Δευτέρα και Τετάρτη 6 με 8 το απόγευμα και Τρίτη 11 με 1 το πρωί, η διεύθυνση είναι Δημητρίου Πολιορκητού 26 Α στη Νέα Δημητριάδα και το τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 49010.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου