ΤΟΠΙΚΑ

Κίνητρα τόνωσης της κίνησης στην τοπική εμπορική αγορά

κίνητρα-τόνωσης-της-κίνησης-στην-τοπι-584006

Σε απόσταση αναπνοής η ψηφιακή εφαρμογή για εμπόρους, καταναλωτές και τουρίστες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η λειτουργία της ψηφιακής εφαρμογής, που απευθύνεται σε εμπόρους, καταναλωτές και τουρίστες και αναμένεται να τονώσει την υποτονική κίνηση στην τοπική αγορά. Η παροχή χρήσιμων πληροφοριών για τιμές, επιχειρήσεις και προσφορές, μέσω κινητού ή τάμπλετ, που έχει δρομολογήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, θα είναι διαθέσιμη πριν από το τέλος του μήνα και υιοθετείται σε μια κρίσιμη καμπή για την τοπική αγορά.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η παρατεταμένη περίοδος της υποτονικής κίνησης εντείνει τον προβληματισμό των εμπόρων, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Η απογοητευτική εικόνα που περιγράφει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος είναι η καθημερινή πραγματικότητα, την οποία καλούνται να διαχειριστούν οι έμποροι, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα αναστραφεί με τη βοήθεια της νέας ψηφιακής εφαρμογής.

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος των εμπόρων, στην ψηφιακή εφαρμογή, που υιοθετείται για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο, θα παρέχονται πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην προσπάθεια.

Παράλληλα συγκεντρώνονται οι απαραίτητες πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό που θα διευκολύνουν τους καταναλωτές, ντόπιους και επισκέπτες.

Ανάμεσα στις πληροφορίες, που θα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, περιλαμβάνονται τα νέα και οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, τα δρομολόγια των λεωφορείων, διαθέσιμοι χώροι πάρκινγκ και άλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου