Κωμική εορταστική παράσταση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-18, 16:00:13
Κωμική εορταστική παράσταση

Με μπαράζ γέλιου συμμετέχουν οι ΔραΠαίκτες Βόλου στο bazaar χειροποίητων εορταστικών δημιουργιών που διοργανώνεται παραμονές Χριστουγέννων στον Πολυχώρο του Ωδείου Φουντούλη. Η δημοφιλής θεατρική ομάδα επανέρχεται με τη σπονδυλωτή κωμική παράσταση «Αχ...μας κάνανε λαδιές» με στόχο να προσφέρει στιγμές διασκέδασης στους επισκέπτες της έκθεσης, πραγματοποιώντας μία και μοναδική παράσταση στον Πολυχώρο Ωδείου Φουντούλη, Αντωνοπούλου 17, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 9μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε όσα δυσάρεστα μας περιβάλλουν οι «ΔραΠαίκτες» έχουν «τη λύση (και τη διάλυση) με αχλαδιές (και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά), καρπουζιές (και καρπαζιές) και πάνω απ’ όλα με ατάκες φαρμακερές, χιούμορ θεραπευτικό, τραγούδια και παρατράγουδα, χορό και χώρο για χίλιους καλούς να χωρέσουν. Γιατί μόνο με το μαζί και το χαμόγελο αντιμετωπίζονται τα κάθε χρόνο πιο δύσκολα για τον Έλληνα Κρισ(η)τούγεννα», δηλώνουν οι ίδιοι.

Η σκηνοθετική - μουσικοηχητική - ενδυματολογική - φωτιστική επιμέλεια, κείμενα, χορογραφίες και  ερμηνεία συνυπογράφουν οι: ευΆγγελος Κάβουρας, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Χρήστος Οικονόμου. Στην κονσόλα η Έλενα Μαρκοζάνη. Η καλλιτεχνική σύλληψη είναι του εμψυχωτή των ΔραΠαικτών, ευΆγγελου Κάβουρα. 

Τρεις «ΔραΠαίκτες» δραπετεύουν με έξι σκετσάκια γεμάτα σκερτσάκια, τρία άσματα να γεφυρώνουν τα χάσματα και τρεις χορευτικές εκτελέσεις στα... δύο μέτρα. Με στοιχεία από σταντ απ κόμεντι και μεταμφιέσεις, μεταμορφώσεις και παραμορφώσεις οι «ΔραΠαίκτες» τολμούν να φέρουν τις απόκριες μες στην καρδιά των Χριστουγέννων. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=