Κοσμήματα με έμπνευση

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-06, 18:08:38
Πανευρωπαϊκή έκθεση φιλοξενείται στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο
Κοσμήματα με έμπνευση

Στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο παρουσιάζεται έκθεση κοσμήματος 

Στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο φιλοξενείται η πανευρωπαϊκή περιοδεύουσα έκθεση κοσμήματος του προγράμματος Εrasmus+ «The Future is our Jewel» με θέμα τη «Φωτιά» και διαρκεί μέχρι αύριο Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Η έκθεση, που αποτελείται αποκλειστικά από σπουδαστικές εργασίες με θέμα «Τη φωτιά σε σχέση με το μέλλον», ξεκίνησε στο Πόρτο, παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, ήρθε στο Ι.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ , θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, τη Βαλέντσα της Ιταλίας και θα κλείσει το ταξίδι της στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

Το πρόγραμμα εργασίας των έξι Σχολών που συμμετέχουν – BAJ London, Escuela de Arte3 Madrid, Escola Artistica Soares dos Reis Porto, For. Al Valenza, ΙΙΕΚ MOKUME Θεσσαλονίκη και ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.- κατά τη διάρκεια των τριών ετών, σχετίζεται με πέντε τύπους δραστηριοτήτων, την έρευνα, την κατασκευή κοσμημάτων, τη δημιουργία καταλόγου, τη δημιουργία φυλλαδίου και τις εκθέσεις για τη μεθοδολογία υλοποίησης και διαχείρισης της στρατηγικής εταιρικής σχέσης με ταυτόχρονη προβολή του έργου των σπουδαστών και των Σχολών!

Το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου μέσα από τις Ευρωπαϊκές του συνεργασίες και τη Διαπίστευσή του από το Ι.Κ.Υ. αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που παρέχει εδώ και 35 χρόνια το οποίο ενισχύεται και από διακρίσεις σε Πανελλαδικό αλλά και Διεθνές επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή στις 13 ειδικότητες του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου, www.diek.gr, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη γραμματεία της σχολής 9:00- 15:00, τηλέφωνο 2421056446 και στο mail: diek.edu@gmail.com.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=