ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχαιρεσίες στον Φιλοπρόοδο

αρχαιρεσίες-στον-φιλοπρόοδο-380782

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής διενήργησε, με βάση το καταστατικό του, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου.

Η μεγάλη συμμετοχή, καθώς ψήφισαν 241 μέλη και ο αριθμός των νέων μελών ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά της εκλογικής διαδικασίας.

«Η ανταπόκριση και η ολοένα μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου μας, η καταξίωσή του στην τοπική κοινωνία, η στήριξη σε κάθε πρωτοβουλία και δράση του τα προηγούμενα χρόνια, προσθέτουν μεγαλύτερες ευθύνες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Απαιτούνται τώρα ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες, καλύτερη οργάνωση σε πολλούς τομείς, αξιοποίηση όσων έχουν ιδέες και διάθεση για προσφορά και απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολλοί» υπογραμμίζεται από το διοικητικό συμβούλιο.

Το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε ομόφωνα ως εξής: Βαλασία Πετρίδη πρόεδρος, Σμάρω Ερρινάκη αντιπρόεδρος, Αγγελος Γεωργακόπουλος ταμίας, Ευαγγελία Φώτα γενικός γραμματέας, Μαρία Κατόπη – Μιχελακάκη υπεύθυνη τμημάτων, Δημήτρης Καρατζόγλου υπεύθυνος πολιτισμού, Θανάσης Ακρίβος υπεύθυνος αθλητισμού.

Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. είναι οι Αννα – Μαρία Στατσούρη, Γεωργία Ζουμπούλη – Χαντή και Χρυσοπηγή Παρθένη.

Η σύνθεση της ελεγκτικής επιτροπής έχει ως εξής: Γιώργος Ταβέλης πρόεδρος, Στέλιος Μουτζούρης αναπληρωτής πρόεδρος και Ελένη Μαστροπέτρου γραμματέας.

Αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε. είναι οι Δημήτρης Παπαναστασίου και Θεόδωρος Ερρινάκης.

Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους υποψηφίους συναποφασίστηκε να δοθούν οι παρακάτω αρμοδιότητες στον καθένα: Συνυπεύθυνες πολιτιστικών δρώμενων Αθηνά Γκούβερη, Αννα – Μαρία Στατσούρη, Κική Χαριλάου.

Συνυπεύθυνες αθλητισμού Κατερίνα Γκινίδη, Γεωργία Ζουμπούλη – Χαντή.

Υπεύθυνη για περιβαλλοντικά θέματα – οικολογία Χρυσοπηγή Παρθένη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου