ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Old City

εορταστικές-εκδηλώσεις-στο-old-city-194414

Φέτος το OLD CITY προχωρώντας στην Δεύτερη Δεκαετία, διοργανώνει για τα παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά, εορταστικές εκδηλώσεις στον Παιδότοπο SAFARIPARK στο κτίριο του PRAKTIKER.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα ανοίγει το κουκλοθέατρο «Ονειροβάτες», την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. με την παράσταση «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» του Ντίκενς, διασκευασμένη για κουκλοθέατρο με ηθοποιό, αποτελεί την παλιά μα πάντα επίκαιρη ιστορία για το Πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο άπληστος Εμπενίζερ Σκρουτζ μέσα από την περιπέτειά του μας θυμίζει πως το αληθινό νόημα των ημερών κρύβεται στην αγάπη για τους άλλους.

Οι «Ονειροβάτες» θα δώσουν και δεύτερη παράσταση την Τετάρτη στις 23 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. με την παράσταση «Τα Δώρα των Ξωτικών». Το μικρό ποντίκι πάει να βοηθήσει τα ξωτικά που ετοιμάζουν στην σπηλιά τους τα δώρα των Χριστουγέννων. Κανένας όμως δεν θέλει ένα μικρό ποντίκι για βοηθό. Τι θα σκαρφιστεί ο ποντικός για να μπει κι αυτός μέσα στη σπηλιά? Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και δράση, εμπνευσμένο από λαϊκά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Μάγος Magello υπόσχεται να εξαφανίσει την λύπη και να εμφανίσει την χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων με Μαγικά Κόλπα που θα μείνουν αξέχαστα.

Την ίδια παράσταση θα δώσει και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ., αλλά με διαφορετικά Μαγικά Κόλπα.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Παναγιώτης Φιλιππίδης θα δώσει παράσταση με το έργο «Ο Καραγκιόζης Μυλωνάς». Ο Μαντρακούκος μεγάλος βασιλιάς των καλικατζάρων με τον βοηθό του τον Ζήκο παρατάνε το δέντρο και το χράτσα, το δεκαήμερο των Χριστουγέννων, και ανεβαίνουν πάνω στην Γή για σκανταλιές και παντρειές. Προσπαθούν να καταλάβουν τον μύλο και να αρπάξουν όποιο κορίτσι έρθει να αλέσει σιτάρι, για να παντρευτεί ο Μαντρακούκος. Όμως ο Καραγκιόζης είναι εκεί!!! Κατά διαταγή του Πολυχρονεμμένου Πασά αναλαμβάνει μυλωνάς και γίνεται της …. κακομοίρας. Ο Καραγκιόζης Μυλωνάς είναι διασκευή παραδοσιακού Μικρασιάτικου παραμυθιού που έγραψε και έπαιξε ο καραγκιοζοπαίχτης Παναγιώτης Φιλιππίδης. Η ίδια παράσταση θα παιχτεί και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ.

Όλες τις Γιορτινές Μέρες ο Αγ. Βασίλης θα είναι στους διαδρόμους του OLD CITY, θα βγαίνει φωτογραφίες με τα παιδιά και θα παίρνει τις παραγγελίες τους για τα Δώρα που θα τους φέρει.

Η Μεγάλη έκπληξη θα είναι το Μουσικό Σχήμα που θα τραγουδήσει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στο Αίθριο του OLD CITY Τα κάλαντα και άλλα τραγούδια δίπλα από τη Μεγάλη Φάτνη η οποία φέτος θα φιλοξενεί Δύο Τρυφερά αρνάκια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου