ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Βόλο ο Γ. Ζουγανέλης

στο-βόλο-ο-γ-ζουγανέλης-258949

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, εμφανίζεται στη σκηνή του Lab Art σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλο ενώ συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει και τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό, σε άμεση επικοινωνία με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Συμπράττει με την Βίκυ Καρατζόγλου, η οποία μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες αλλά επίσης και δικά της τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Περηφάνεια» από την Αυλός Records.

Μαζί τους o Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνο. Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και η τιμή εισιτηρίων είναι 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας).

Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2421 40 3454 (Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου